Viikinkiaikainen solki

Viikinkiaikainen solki

Pronssi
113,00 €

Varastossa.

Materiaali: Pronssi Tuotekoodi: 3100070 Paino: 38 g Halkaisija: 60 mm
  • Hoito-ohjeet
  • Lisää toivelistalle
  • Toimitus & palautukset

Nopeat toimitukset (1-3 arkipäivää), ilmainen koon vaihto & palautus.

Kuvia koruista faneiltamme

Haluatko sinäkin inspiroida muita korunkäyttäjiä? Jaa oma korukuvasi Instagramissa tägillä #kalevalakoru. Katso lisää jaettuja kuvia  #kalevalakoru-sivulta.

Viikinkiaikainen solki

Tämän soljen muoto kehittyi viikinkiajalla ja se on puhtaasti suomalainen. Korun keskusaiheena on Hannunvaakuna, jota pidettiin pahalta suojelevana merkkinä. Kehää koristaa neljä sisäänpäin katsovaa eläimen päätä. Vastaavanlaisia solkia on löytynyt läntisestä Suomesta useita kymmeniä, mikä kertoo korumallin suosiosta.
Viikinkiaikainen solki (nr 7) oli mukana Kalevala Korun ensimmäisessä mallistossa vuonna 1937. Vuosikymmenten jälkeen korumalli voitti Toivotuimmat Klassikot -äänestyksen ja se nostettiin uudelleen mallistoon 2017.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitustavat

Verkkokaupassamme käytössäsi ovat verkkopankit, luottokortit sekä Klarna Lasku, Erämaksu ja Tili. Tilauksen saat nopeasti R-Kioskille, pakettiautomaattiin, myymäläämme tai Postilla kotiovelle.

Tutustu maksu- ja toimitustapoihimme

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

verkkokauppa@kalevalakoru.fi
0207 611 311 (mpm/pvm)

Huoltopalvelu

Korujen huoltopalvelu

Jos oma Kalevala Korusi rikkoontuu tai vaatii huoltoa, voit lähettää sen huoltoon. Täytä huoltotilauslomake ja seuraa ohjeita:

Lähetä korusi huoltoon

Huoltokyselyt: huolto@kalevalakoru.fi