Uskalla vain!

Uskalla vain!

3

Naistenpäivän kunniaksi tuomme myyntiin korumuotoilija Kirsti Doukasin ja kuvataiteilija Kim Simonssonin yhteistyönä toteuttamat Sylkevä tyttö- ja Lätäkkötyttö-korut. Julkistettavat korut perustuvat Simonssonin samannimisiin keramiikkaveistoksiin, jotka kyseenalaistavat sovinnaisuuden rajoja ja perinteisiä normikäsityksiä. Korut kannustavat kaikkia tyttöjä ja naisia olemaan rohkeasti oma itsensä. Kalevala Koru on naisten perustama yritys, joka on saanut alkunsa halusta pystyttää patsas vahvan suomalaisen naisen kunniaksi. Naistenpäivän korulanseeraukset ovat jatkumoa yrityksen syntyidealle.

 1. Sylkevä tyttö -riipus
  Sylkevä tyttö -riipus
  Hopea
  105,00 €
 2. Sylkevä tyttö -riipus
  Sylkevä tyttö -riipus
  Hopea
  190,00 €
 3. Lätäkkötyttö-solkiriipus
  Lätäkkötyttö-solkiriipus
  Hopea
  1 190,00 €
Laskeva
! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitustavat

Verkkokaupassamme käytössäsi ovat verkkopankit, luottokortit sekä Klarna Lasku, Erämaksu ja Tili. Tilauksen saat nopeasti R-Kioskille, pakettiautomaattiin, myymäläämme tai Postilla kotiovelle.

Tutustu maksu- ja toimitustapoihimme

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

[email protected]
0207 611 311 (mpm/pvm)

Huoltopalvelu

Korujen huoltopalvelu

Jos oma Kalevala Korusi rikkoontuu tai vaatii huoltoa, voit lähettää sen huoltoon. Täytä huoltotilauslomake ja seuraa ohjeita:

Lähetä korusi huoltoon

Huoltokyselyt: [email protected]