Lahjavinkit

Lahjavinkit

Mitä lahjaksi vastavalmistuneelle, äidille, rippilapselle, kihlaparille, isälle tai hänelle, jolla on jo kaikkea?

Kerro tunteistasi korulla. Koru kulkee ihoa vasten ja säilyttää viestisi vuodesta toiseen – myös seuraaville sukupolville. Jokaisella Kalevala Korulla on oma tarina, joka nivoutuu yhteen korun kantajan tarinaan. Korusta tulee entistä henkilökohtaisempi ja uniikki lahja.

Korumme rohkaisevat lahjansaajaa olemaan oma itsensä ja kulkemaan ylpeästi omia polkujaan. Jokainen koru on myös kotimaisen valmistuksen taidonnäyte ja valmistetaan käsityönä korutehtaallamme Helsingissä. Keräsimme parhaat lahjavinkkimme alle helpottamaan lahjan valintaa erityylisille korunkantajille. Korut pakataan Kalevala Korun omaan rasiaan, joka sopii lahjapakkaukseksi sellaisenaan.

Kaikki korumme valmistetaan kotimaisena käsityönä korutehtaallamme Helsingissä, lue lisää.

Kalevala Koru – Kesyttämätöntä kauneutta

Lahjaksi Kalevala Koru - klassista ja näyttävää Kalevala Korun modernit ja näyttävät lahjat Kalevala Koru leikkisät ja trendikkäät korut Korulahja miehelle Kalevala Korulta Luontoaiheiset korut kaiken ikäisille Sydänkorut Kalevala Korulta Kalevala Korun kulta- ja timattikorutRippiristit Kaleva Korun mallistostaKaste- ja nimiäislahjat Kalevala Korulta

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitus

Verkkopankit, luottokortit ja Klarna-lasku. Nopea toimitus Postin pakettiautomaattiin tai kotiovelle, R-Kioskille tai myymäläämme.

LUE LISÄÄ » 

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

verkkokauppa[a]kalevalakoru.fi
0207 611 311 (mpm/pvm)

LÄHETÄ VIESTI »

Huoltopalvelu

Korujen hoito ja huolto

Tarjoamme hoito-ohjeita ja huoltoa valmistamillemme koruille.

LUE LISÄÄ »