Lahjaideat

Lahjaideat

5

Anna lahja, joka säkenöi läpi elämän. Koru on suuri rakkaudenosoitus tässä ja nyt. Siihen kiteytyy vahvoja tunteita, se säilytetään läpi elämän ja annetaan eteenpäin seuraaville sukupolville. Ikuista tunteesi koruun. 

 

Lahjaksi naiselle

Lahjaksi naiselle

Oikean lahjan valinta naiselle saattaa joskus olla hankalaa. Lahjansaajan mieltymykset ja kiinnostuksen kohteet sekä tilanne jossa lahja annetaan vaikuttavat paljon. Tähän osioon olemme koonneet suosittuja korujamme lahjan valintaa helpottamaan - koru on aina hyvä lahja!

Katso korulahjat naiselle

Lahjaksi tytölle

Lahjaksi tytölle

Tästä osiosta löydät suosituimmat tyttöjen ja nuorten naisten korumme. Siroa, trendikästä, sydämellistä, söpöä - nämä lahjat otetaan varmasti ilolla vastaan!

Katso korulahjat tytölle

 

Lahjaksi miehelle

Lahjaksi miehelle

Perinteisten kalvosimien ja solmionpidikkeiden lisäksi miehelle voi ostaa lahjaksi myös kaulakorun, rannekorun tai vaikkapa jykevämmän sormuksen. Tästä osiosta löydät suosituimpia miesten korujamme sekä ideoita miesten lahjoiksi.

Katso miesten lahjat

Lahjaksi pojalle

Lahjaksi pojalle

Poikien lahjaksi voi hyvin hankkia esim. Duudsonien Elämän roihu -korun. Katso tämä ja monta muuta koruideaa poikien lahjapakettiin!

Katso poikien lahjat

 

Hääpäivälahja

Hääpäivälahja

Yhteisten vuosien kertymisestä on mukava antaa muistoksi lahjoja. Hääpäiville on kaikille omat nimityksensä sen mukaan mitä materiaalia lahjojen tulisi olla. On paperi-, pumpuli- ja tinahäitä, mutta puoliso varmasti arvostaa vaikka saisi hopeaa tai kultaa jo ennen aikojaan - onhan yhdessä kuljettu taival aina arvokas asia.

Katso kauneimmat hääpäivälahjat

Huomenlahja

Huomenlahja

Huomenlahja on aviomiehen vaimolleen hääyötä seuraavana aamuna antama lahja. Morsiametkin saattavat nykyään sulhasia huomenlahjoilla muistaa, mutta lahjalistamme on tehty miehien antamia lahjoja ajatellen. Koru on mitä sopivin huomenlahja jota voi kantaa heti ensimmäisestä yhteisestä aamusta lähtien, muistuttaen hetkestä jolloin yhteinen avioelämä alkoi.

Katso ideoita huomenlahjaksi

Lahjaksi tuoreelle äidille

Lahjaksi tuoreelle äidille

Monet äidit saavat jo sairaalassa ollessaan lahjoja onnitteluna uudesta perheenjäsenestä. Lahjan antajana on usein tuore isä, mutta muukin perhe, sukulaiset tai ystävät voivat muistaa äitiä lahjoin. Koru muistuttaa vielä vuosien päästäkin tuosta onnellisesta päivästä ja lapsen syntymästä.

Katso lahjaideat äidille

Kaste- ja nimiäislahjat

Kaste- ja nimiäislahjat

Kalevala Korun kaste- ja nimiäislahjat säilyvät muistona elämän alkutaipaleelta. Laajasta valikoimastamme löytyy monia erilaisia vaihtoehtoja lahjaideoiksi vastasyntyneelle.

Katso ideoita kastelahjaksi

Rippilahja

Rippilahja

Rippilahjana halutaan yleensä antaa jotakin pysyvää. Hopeinen rippiristi on selkeä lahjasuosikki rippijuhlien lahjapöydillä, mutta muutkin korut toimivat hyvin. Moni kantaa rippilahjaksi saatua korua vielä aikuisenakin. Sen vuoksi kannattaakin valita lahjaksi kestävä kotimainen Kalevala Koru.

Katso kaikki rippilahjat

 

Valmistujaislahja

Valmistujaislahja

Haluatko muistaa vastavalmistunutta lahjalla, joka muistuttaa lahjansaajaa hienosta saavutuksestaan vielä vuosien päästäkin? Kalevala Korun tyylikkäistä malleista löytyy varmasti sopiva valmistujaislahja vietäväksi pieniin tai isompiinkin valmistujaisjuhliin. Lahja jota varmasti arvostetaan!

Katso ideat valmistujaislahjoiksi

Väitöslahja

Väitöslahja

Korun antaminen on arvokas tapa muistaa juuri väitellyttä. Karonkassa annettu lahja kertoo siitä arvostuksesta, jonka pitkän ja monivaiheisen tien tuoreeksi tohtoriksi kulkenut on ansainnut. Nyt on aika juhlia!

Katso väitöslahjat

Ylioppilaslahja

Ylioppilaslahja

Tuore ylioppilas on juhlansa ansainnut. Hieno palkinto pitkästä uurastuksesta on kaunis koru, jonka voi laittaa päälle jo heti samana iltana kun valkolakin juhlinta jatkuu kavereiden kanssa. Tuli lakki sitten keväällä taikka syksyllä, Kalevala Korun lahjavalikoimasta löydät upeita ylioppilaslahjoja, jotka muistuttavat tästä hienosta saavutuksesta ja tsemppaavat edelleen kun opiskelu juhlien jälkeen taas alkaa.

Katso ideat ylioppilaslahjoiksi

Ystävänpäivälahja

Ystävänpäivälahja

Ystävänpäivä 14.2. on sekä ystävyyden että rakastavaisten juhla. Ystävänpäivän juhlintaan liittyy usein sydänaiheisten korttien, suklaiden ja lahjojen antaminen. Kalevala Korun ystävänpäivälahjojen listaan on kerätty erilaisia sydänteemaisia koruja jotka sopivat lahjaksi ystävälle ja rakkaalle - kestävä ja kaunis koru tekee ystävänpäivästä ikimuistoisen.

Katso kaikki ystävänpäivälahjat

Naistenpäivän lahja

Naistenpäivän lahja

Kansainvälisenä naistenpäivänä 8.3. miehellä on mahdollisuus juhlistaa naisia muistamalla vaimoa tai tyttöystävää erityisillä huomionosoituksilla ja lahjoilla. Kukkien ja korulahjan antaminen naistenpäivänä on hieno tapa osoittaa arvostusta oman elämän tärkeimmälle naiselle. Naistenpäivän lahjoiksi olemme valinneet upeita koruja jotka samalla kantavat vahvojen naisten tarinaa.

Katso naistenpäivän lahjat

Äitienpäivälahja

Äitienpäivälahja

Äitienpäivää vietetään toukokuun toisena sunnuntaina. Kukkien, hemmottelun ja lasten askartelemien korttien lisäksi äidit osaavat arvostaa myös päivästä toiseen ilahduttavaa korulahjaa. Äitienpäivälahjaksi annettu koru kertoo omaa tarinaansa siitä arvostuksesta, jota äitiä kohtaan tunnetaan. Äitienpäivälahjoistamme löytyy monia upeita koruja tekemään äidin tärkeästä päivästä ikimuistoisen ja aina mukana kulkevan.

Katso äitienpäivälahjat

Isänpäivälahja

Isännpäivälahja

Koruja on viime vuosina alkanut näkymään yhä useamman isän lahjapaketissa. Marraskuun toisena sunnuntaina vietettävän isänpäivän voikin kruunata perheeltä saatu tyylikäs solmioneula, kalvosinnapit tai miehekäs sormus. Ja monet isät saattaisivat ilahtua esim. Duudsoneiden Elämän roihu -koruista, Michael Monroen A Star All Heart -koruista sekä Nightwishin Evolution Series -koruista. Yllätä isä tänä vuonna hieman erilaisella isänpäivälahjalla! 

Katso isänpäivälahjat

Pikkujoululahja

Pikkujoululahja

Riemukas irtiotto arjesta jouluisissa tunnelmissa hyvien ystävien tai työkavereiden kanssa sisältää usein myös pienten lahjojen vaihdon. Kalevala Korulta löytyy paljon kivoja koruja pikkujoulujen lahjapaketteihin. Katso mitä koruja olemme valinneet pikkujoululahjojen listalle!

Katso pikkujoululahjat

Joululahja

Joululahja

Joulu on monille se rakkain juhla ja parasta aikaa vuodesta. Joulun tunnelmassa on jotain taianomaista, joka syntyy kiireettömyydestä, perheen läheisyydestä, joulun tuoksuista ja monesta muusta. Ja tietenkin läheisten muistamisesta ja antamisen ilosta. Anna lahjaksi säihkyvä Kalevala Koru - se on joululahja jolla tuet suomalaista työtä ja kulttuuria, ja joka kestää lahjansaajan rinnalla ikimuistoisesta joulusta kertoen.

Katso kauneimmat joululahjat

Läksiäislahja

Läksiäislahja

Hyvä ystävä muuttaa ulkomaille, pitkäaikainen työkaveri lähtee kohti uusia haasteita toiselle paikkakunnalle, opiskelijatoveri vaihtaa koulua - elämässä on myös eron hetkiä. Läksiäislahjaksi annettu koru muistuttaa kantajaansa hyvistä ystävistä ja yhdessä koetuista hetkistä. Koru kertoo siitä miten arvokasta on ystävyys ja miten riemukas onkaan jälleennäkemisen hetki.

Katso läksiäislahjat

Lahjaksi Suomesta

Lahjaksi Suomesta

Ruisleivän, salmiakin ja ksylitoli-purukumin lisäksi Suomesta viedään lahjaksi tunnettuja design-tuotteita. Ja mikä onkaan tyylikkäämpi design-lahja kuin Suomessa suunniteltu ja Suomessa käsityönä valmistettu design-koru. Tai koru joka kertoo muotokielellään uniikeista suomalaisista juurista. Kun haluat kertoa tarinaa Suomesta ja suomalaisuudesta, osta lahjaksi aito Kalevala Koru.

Katso lahjat

 

Liikelahjat yrityksille

Olemme valmistaneet koruja yli 70 vuoden ajan. Liikelahjatoimituksissa meillä on yhtä pitkä kokemus. Kalevala Korun laaja mallisto tarjoaa monia eri hintaisia vaihtoehtoja yhteistyökumppaneiden muistamiseen. Lue lisää Kalevala Korun liikelahjoista.
 

Yritysten henkilöstölahjat

Yritysten tärkeintä pääomaa ovat ihmiset. Oma henkilöstö, joka panoksellaan ja osaamisellaan vie yritystä eteenpäin. Korut ovat upea tapa muistaa työntekijöitä merkkipäivinä, pyöreinä työvuosina tai muuten vain kiitoksena hyvin tehdystä työstä.

Katso miten voimme auttaa palkitsemaan yrityksenne henkilöstöä!

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitustavat

Verkkokaupassamme käytössäsi ovat verkkopankit, luottokortit sekä Klarna Lasku, Erämaksu ja Tili. Tilauksen saat nopeasti R-Kioskille, pakettiautomaattiin, myymäläämme tai Postilla kotiovelle.

Tutustu maksu- ja toimitustapoihimme

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

verkkokauppa@kalevalakoru.fi
0207 611 311 (mpm/pvm)

Huoltopalvelu

Korujen huoltopalvelu

Jos oma Kalevala Korusi rikkoontuu tai vaatii huoltoa, voit lähettää sen huoltoon. Täytä huoltotilauslomake ja seuraa ohjeita:

Lähetä korusi huoltoon

Huoltokyselyt: huolto@kalevalakoru.fi