Verkkokaupan kanta-asiakkuus

Verkkokaupan kanta-asiakasedut

Kalevala Korun verkkokaupan kanta-asiakkaana saat mm. seuraavat edut:

  • ilmaiset toimitukset yli 100 euron tilauksillesi kotimaassa
  • kausittaiset kanta-asiakastarjoukset
  • verkkokaupan korutoivelista, joille voit tallentaa mieleisiä koruja ja jonka voit lähettää eteenpäin lahjanostajille esim. syntymäpäiviesi lähestyessä 
  • kanta-asiakkaiden uutiskirjeen, joka esittelee uutuustuotteet ja tarjoukset ensimmäisenä
  • kanta-asiakkaiden oman sivun Kalevala Korun verkkokaupassa, sisältäen tiedot uusimmista kanta-asiakastuotteista ja tarjouksista sekä tilausten tarkastelun ja tilaushistorian

 

Kanta-asiakkaaksi liittyminen

Kanta-asiakkaaksi voit liittyä milloin tahansa painamalla ”Kanta-asiakkaat” –painiketta sivun oikeassa yläkulmassa. Paina tämän jälkeen ”Luo kanta-asiakastili” –painiketta, täytä pyydetyt tiedot ja paina ”lähetä” -painiketta. Muista myös hyväksyä kanta-asiakkuuden ehdot.

Näin helppoa on kanta-asiakastilin luominen. Kun tilisi on luotu, saat tästä vielä vahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostiosoitteesi toimii jatkossa myös kirjautumiseen tarvittavana käyttäjätunnuksena. Kirjautumiseen lisäksi tarvittava salasana kannattaa valita huolella, jotta se on mahdollisimman helppo muistaa ja toisaalta myös mahdollisimman turvallinen. Käytä salasanassa mielellään myös isoja kirjaimia ja numeroita. 

 

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitustavat

Verkkokaupassamme käytössäsi ovat verkkopankit, luottokortit sekä Klarna Lasku, Erämaksu ja Tili. Tilauksen saat nopeasti R-Kioskille, pakettiautomaattiin, myymäläämme tai Postilla kotiovelle.

Tutustu maksu- ja toimitustapoihimme

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

verkkokauppa@kalevalakoru.fi
0207 611 311 (mpm/pvm)

Huoltopalvelu

Korujen huoltopalvelu

Jos oma Kalevala Korusi rikkoontuu tai vaatii huoltoa, voit lähettää sen huoltoon. Täytä huoltotilauslomake ja seuraa ohjeita:

Lähetä korusi huoltoon

Huoltokyselyt: huolto@kalevalakoru.fi