Usein kysytyt kysymykset

Mitä koruja voin ostaa verkosta?
www.kalevalakoru.fi -sivustolta voit ostaa kaikkia mallistossamme olevia koruja sekä joitakin jo aktiivisesta mallistosta pois jääneitä tuotteita.

Mistä tiedän että haluamani koru on saatavilla?
Kaikkia tuotteita löytyy pääsääntöisesti suoraan varastostamme, mutta mikäli tuote on tilapäisesti loppunut, ilmoitamme tästä korukohtaisella tuotesivulla. Tuotetta ei tällöin voi ostaa verkosta, mutta halutessasi voit tilata sähköpostiisi ilmoituksen kun tuotetta on jälleen saatavilla. 

Jos tuote on päässyt tilapäisesti loppumaan ja haluaisit silti kiireesti saada korun itsellesi, lähimmästä Kalevala Koru -myyntipisteestä saat tietoja paikallisesta saatavuudesta.

Minne toimitatte?
Kalevala Korun verkkokauppa toimittaa tuotteita maailmanlaajuisesti. Tilaaja vastaa lähetyksestä mahdollisesti aiheutuvista kohdemaan tullaus- tai muista vastaavista kuluista.

Paljonko lähetys maksaa?
Toimitus- ja käsittelykulut ovat:

  • kotimaan lähetykset 5,90€
  • EU:n sisäiset lähetykset 15,00€ 
  • muut ulkomaantoimitukset 19,00€ 

Rekisteröityneille verkkokauppa-asiakkaillemme kotimaan toimitukset ovat ilmaisia.
Huomioithan, että kohdemaasta riippuen saatat myös joutua maksamaan tullaus- tai muita vastaavia kuluja. Paikallisesta tullitoimipisteestä saa enemmän tietoa käytännöstä.

Mitkä ovat hyväksytyt maksutavat?
Verkkokaupassamme käytössäsi ovat seuraavat maksutavat:

  • Luottokortit (Visa, MasterCard)
  • Verkkopankit
  • Klarna Lasku
  • Klarna Tili (osamaksut)

Maksaminen tapahtuu Klarna Checkout –maksupalvelua käyttäen tilauksen vahvistussivulla. Ruotsalaiset asiakkaamme voivat maksaa myös Klarna Checkout –maksupalvelua käyttäen.
Muut ulkomaiset asiakkaamme voivat maksaa seuraavilla luottokorteilla: American Express, Visa, Visa Electron ja Mastercard.

Palautusoikeus?
Sinulla on 14 päivän vaihto- ja palautusoikeus alkaen siitä päivästä kun olet vastaanottanut tuotteen.

Kuinka pitkä toimitusaika on?
Kalevala Koru varaa tilausten käsittelyyn 2 arkipäivää, mutta usein tilaukset lähtevät matkaan jo aiemmin. Tilauksen lähdettyä meiltä lähetämme tilaajalle sähköpostivahvistuksen, josta löytyvällä koodilla voi seurata lähetyksen kulkua Postin sivuilla. Suomessa postipaketin kuljetusaika on yleensä 1-2 arkipäivää ja ulkomaan pikapaketeissa 3-8 työpäivää kohdemaasta riippuen.

Miten rekisteröin ostokseni Kalevala Koru -kerhon jäsenenä?
Jos olet liittynyt Kalevala Koru -kerhon jäseneksi Kalevala Korun omissa myymälöissä Helsingissä, voit rekisteröidä www.kalevalakoru.fi sivuilla tekemäsi ostokset lähettämällä verkkokaupasta saamasi tilausvahvistuksen osoitteeseen tehtaanmyymala@kalevalakoru.fi. Teknisistä syistä Kalevala Koru -kerhon jäsenyyden luominen ja etuseteleiden käyttö ei ole mahdollista verkkokaupassa vaan ainoastaan Kalevala Korun omissa myymälöissä.

Miten nopeasti asiakaspalvelu vastaa sähköpostitse lähettämääni tiedusteluun?
Tavoitteemme on vastata kysymyksiisi samana päivänä asiakaspalvelun aukioloajat huomioiden.

Löysitkö vastauksen kysymykseesi? Jos et, ota yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun. Palvelemme kaikissa tilauksiin ja tuotteisiin liittyvissä kysymyksissä arkisin klo 10-16.

 

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitustavat

Verkkokaupassamme käytössäsi ovat verkkopankit, luottokortit sekä Klarna Lasku, Erämaksu ja Tili. Tilauksen saat nopeasti R-Kioskille, pakettiautomaattiin, myymäläämme tai Postilla kotiovelle.

Tutustu maksu- ja toimitustapoihimme

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

verkkokauppa@kalevalakoru.fi
0207 611 311 (mpm/pvm)

Huoltopalvelu

Korujen huoltopalvelu

Jos oma Kalevala Korusi rikkoontuu tai vaatii huoltoa, voit lähettää sen huoltoon. Täytä huoltotilauslomake ja seuraa ohjeita:

Lähetä korusi huoltoon

Huoltokyselyt: huolto@kalevalakoru.fi