Tuotteiden vaihtaminen ja palautus

Jos verkkokaupasta ostamasi koru ei ollutkaan sopivan kokoinen, tai tuote ei täysin vastannut odotuksiasi, toimi näin:

 • täytä tilauksen mukana tullut palautuslomake ja merkitse lomakkeelle tuotteen uusi koko jos haluat vaihtaa koon, tai palautettavan korun tiedot mikäli olet palauttamassa tuotetta.
 • voit palauttaa toimitustavasta riippuen seuraavasti:
   
  • Palautus postitse
   pakkaa koru sekä palautuslomake tukevasti alkuperäiseen pakkaukseen. Kirjoita paketin päälle alla oleva palautusosoite sekä Postin asiakaspalautusnumero 600181. Tätä osoitetta käyttämällä palautus on ilmainen. Palauta paketti lähimpään Postin toimipisteeseen.
   600181
   Kalevala Koru Oy / Verkkokauppa
   Hankasuontie 11
   00390 Helsinki

  • Palautus R-Kioskille
   Jos olet noutanut tilauksesi R-Kioskilta, voit tehdä myös palautuksen R-Kioskille. Pakkaa koru alkuperäiseen pakettiin, laita mukaan palautuslomake täytettynä ja vie paketti lähimmälle R-Kioskille. Paketin päällä olevasta osoitetarrasta löytyy lähetystunnus (lähetys-ID) jota käyttäen R-Kioskin henkilökunta tekee palautuslähetyksen takaisin Kalevala Korulle. Palautus on maksuton.
    
  • Palautus myymälään
   Voit myös palauttaa tilauksesi Pohjoisesplanadin myymäläämme Helsingissä. Pakkaa koru alkuperäiseen pakettiin, laita mukaan tämä lomake täytettynä ja vie paketti myymäläämme. Huomioithan, että myymälämme eivät hoida palautettujen tilausten rahallista hyvitystä. Hyvitys tapahtuu palautuksen vastaanottamisen jälkeen verkkokaupan toimesta. Myymälähenkilökuntamme voi suorittaa koon vaihdon paikan päällä mikäli oikean kokoinen tuote löytyy myymälän varastosta. 

Lähetä koru 14 päivän kuluessa tilauksen vastaanottamisesta. Toimitamme uuden koon tai hyvitämme palauttamiesi tuotteiden arvon kun olemme vastaanottaneet palautuksesi.

Verkkokaupan palautuslomakkeen (PDF) voit myös ladata ja tulostaa tästä

 

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitus

Verkkopankit, luottokortit ja Klarna-lasku. Nopea toimitus Postin pakettiautomaattiin tai kotiovelle, R-Kioskille tai myymäläämme.

LUE LISÄÄ » 

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

verkkokauppa[a]kalevalakoru.fi
0207 611 311 (mpm/pvm)

LÄHETÄ VIESTI »

Huoltopalvelu

Korujen hoito ja huolto

Tarjoamme hoito-ohjeita ja huoltoa valmistamillemme koruille.

LUE LISÄÄ »