Verkkokaupan kanta-asiakasehdot

Kalevala Korun verkkokaupan kanta-asiakasohjelman järjestäjä ja hallinnoija:

Kalevala Koru Oy
Strömbergintie 4
00380 Helsinki

Puhelin: 0207 611 230 (mpm/pvm, hinta määräytyy soittajan liittymäsopimuksen perusteella)
Sähköposti: verkkokauppa(a)kalevalakoru.fi.

Kalevala Koru Oy:n (jäljempänä näissä ehdoissa ”Kalevala Koru”) verkkokaupan kanta-asiakasohjelma tarjoaa asiakkailleen vaihtuvia etuja. Jäsenetuja voi käyttää vain Kalevala Koru Oy:n verkkokaupassa osoitteessa kalevalakoru.fi.

Kalevala Korun verkkokaupan asiakasohjelmaan osallistuakseen asiakkaan on oltava vähintään 18-vuotias, ellei sovellettavasta pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu. Asiakasohjelmaan osallistuminen edellyttää, että asiakas nimenomaisesti hyväksyy nämä ehdot ja pitää niitä itseään sitovina. Tämä tapahtuu liittymällä ohjelmaan verkkosivustolla www.kalevalakoru.fi.

Kalevala Korun verkkokaupan asiakasohjelman jäsenyys on henkilökohtainen, ja vain jäsen itse saa tehdä asiakkuusohjelmaan liitännäisiä ostoksia, ellei erikseen toisin mainita.

Jotta Kalevala Koru pystyy palvelemaan ohjelman jäseniä parhaalla mahdollisella tavalla, jäsenten on ilmoitettava Kalevala Korulle kaikista yhteystietojensa muutoksista joko päivittämällä yhteystietonsa sähköisessä kanta-asiakaspalvelussa osoitteessa www.kalevalakoru.fi  tai  lähettämällä sähköpostia osoitteeseen verkkokauppa(a)kalevalakoru.fi.

Kalevala Koru pidättää itsellään oikeuden ilman erillistä ilmoitusta lopettaa kanta-asiakasohjelma ja muuttaa tai tarkistaa sen ehtoja. Ehtojen muutoksista tiedotetaan lähettämällä jäsenille henkilökohtainen ilmoitus tai julkaisemalla päivitetyt ehdot Kalevala Korun verkkosivustolla kuukautta ennen muutosten voimaantuloa.

Kalevala Korulla on oikeus irtisanoa jäsenyys milloin tahansa, jos kyseinen jäsen on rikkonut Kalevala Korun verkkokaupan kanta-asiakasohjelman ehtoja. Jäsen voi erota Kalevala Korun verkkokaupan kanta-asiakasohjelmasta milloin tahansa ilman irtisanomisaikaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen verkkokauppa(a)kalevalakoru.fi.

Ellei sovellettavasta pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu, Kalevala Korun verkkokaupan kanta-asiakasohjelmaa tulkitaan Suomen lakien mukaan ja siinä noudatetaan Suomen lainsäädäntöä.

 

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitustavat

Verkkokaupassamme käytössäsi ovat verkkopankit, luottokortit sekä Klarna Lasku, Erämaksu ja Tili. Tilauksen saat nopeasti R-Kioskille, pakettiautomaattiin, myymäläämme tai Postilla kotiovelle.

Tutustu maksu- ja toimitustapoihimme

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

verkkokauppa@kalevalakoru.fi
0207 611 311 (mpm/pvm)

Huoltopalvelu

Korujen huoltopalvelu

Jos oma Kalevala Korusi rikkoontuu tai vaatii huoltoa, voit lähettää sen huoltoon. Täytä huoltotilauslomake ja seuraa ohjeita:

Lähetä korusi huoltoon

Huoltokyselyt: huolto@kalevalakoru.fi