Älykorut

Älykorut

Kalevala Korun uusi liiketoimintayksikkö, Kalevala Innovation Lab, kehittää ja pilotoi toiminnallisia koruja ja niihin littyviä palveluita yhdessä käyttäjien ja mielenkintoisten start up -yritysten kanssa – tavoitteena luoda palveluita ja tuotteita joissa kauneus ja teknologia yhdistyvät kuluttajan arkea helpottavalla tavalla. Ensimmäinen testivaiheeseen saatu tuoteperhe on suomalaisen Biisafen kanssa toteutettu Kalevala Buddy -älykorusarja, joka hyödyntää langatonta Bluetooth-teknologiaa ja yhdessä Apple iOs ja Android -laitteille ladattavan sovelluksen kanssa luo käyttäjälleen turvaa sekä uudenlaisen tavan olla yhteydessä lähipiiriin. Korussa olevan painikkeen avulla voi jakaa sijaintinsa tai lähettää hätäviestin. Koruun on tulossa myös aktiivisuusseuranta vuoden 2017 aikana. Kalevala Buddy -älykorut ovat nyt pilottivaiheessa ja niitä on rajoitetusti saatavissa Kalevala Korun verkkokaupasta. Korujen tilaajilta toivomme lupaa kuluttajapalautteen keräämiseen.

Tälle sivulle tuodaan jatkossa myös muita uusia älykorumallejamme joita ei vielä ole julkaistu.

Valintaa täsmääviä tuotteita ei ole.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitustavat

Verkkokaupassamme käytössäsi ovat verkkopankit, luottokortit sekä Klarna Lasku, Erämaksu ja Tili. Tilauksen saat nopeasti R-Kioskille, pakettiautomaattiin, myymäläämme tai Postilla kotiovelle.

Tutustu maksu- ja toimitustapoihimme

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

verkkokauppa@kalevalakoru.fi
0207 611 311 (mpm/pvm)

Huoltopalvelu

Korujen huoltopalvelu

Jos oma Kalevala Korusi rikkoontuu tai vaatii huoltoa, voit lähettää sen huoltoon. Täytä huoltotilauslomake ja seuraa ohjeita:

Lähetä korusi huoltoon

Huoltokyselyt: huolto@kalevalakoru.fi