MAKSAMINEN KALEVALA KORUN VERKKOKAUPASSA

Verkkokaupassamme käytössäsi ovat seuraavat maksutavat:

  • Luottokortit (Visa, MasterCard)
  • Verkkopankit
  • Klarna Lasku
  • Klarna Tili (osamaksut)

Maksaminen tapahtuu Klarna Checkout –maksupalvelua käyttäen tilauksen vahvistussivulla. Ruotsalaiset asiakkaamme voivat maksaa myös Klarna Checkout –maksupalvelua käyttäen.

Muut ulkomaiset asiakkaamme voivat maksaa seuraavilla luottokorteilla: American Express, Visa, Visa Electron ja Mastercard.

 

TILAUSTEN TOIMITUSTAVAT

Tilaukset toimitetaan Suomeen postipakettina, ulkomaille pikapakettina. Kotimaan paketit toimitetaan suoraan tilaajan osoitteeseen. Mikäli tilausta ei jostain syystä voida toimittaa perille, jätetään saapumisilmoitus, ja tilaus on tällöin noudettavissa lähimmästä Postista.

Kalevala Koru varaa tilausten käsittelyyn 2 arkipäivää, mutta usein tilaukset lähtevät matkaan jo aiemmin. Tilauksen lähdettyä meiltä lähetämme tilaajalle sähköpostivahvistuksen, josta löytyvällä koodilla voi seurata lähetyksen kulkua Postin sivuilla. Suomessa postipaketin kuljetusaika on yleensä 1-2 arkipäivää ja ulkomaan pikapaketeissa 3-8 työpäivää kohdemaasta riippuen. 

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.