Tuotearkisto

Kalevala Jewelry Product ArchiveKalevala Korun vanhojen korujen kuvasto tarjoaa aikamatkan menneiden vuosien koru-ihanteisiin ja eri vuosikymmenten korutyyleihin. Vanhojen korujen kuvasto ei sisällä kaikkia Kalevala Korun malleja, mutta sieltä löydät esimerkkejä koruista aina 1940-luvulta alkaen.

Kuvasto toimii hyvänä apuvälineenä korujen tunnistamisessa: omistamasi vanhan Kalevala Korun voit löytää kuvastosta helposti selkeiden valokuvien avulla. Koruja voi selailla myös kolmen eri hakukriteerin kautta: tuoteryhmä, suunnittelija tai vuosikymmen. 

Kalevala Korun vanhojen korujen kuvasto »

 

Kalevala Korujen tunnistaminen

Paras tapa varmistaa korun aitous on leimojen tutkiminen - kaikki Kalevala Korun tuotteet leimataan yrityksen omalla KK-leimalla.

 

Korun ikä

Joihinkin koruihin on merkitty leimalla korun valmistusvuosi. Vuosileima koostuu kirjaimen ja numeron yhdistelmästä. Allaoleva vuosileima-avain taulukko kertoo leimaa vastaavan vuoden.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitustavat

Verkkokaupassamme käytössäsi ovat verkkopankit, luottokortit sekä Klarna Lasku, Erämaksu ja Tili. Tilauksen saat nopeasti R-Kioskille, pakettiautomaattiin, myymäläämme tai Postilla kotiovelle.

Tutustu maksu- ja toimitustapoihimme

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

[email protected]
0207 611 311 (mpm/pvm)

Huoltopalvelu

Korujen huoltopalvelu

Jos oma Kalevala Korusi rikkoontuu tai vaatii huoltoa, voit lähettää sen huoltoon. Täytä huoltotilauslomake ja seuraa ohjeita:

Lähetä korusi huoltoon

Huoltokyselyt: [email protected]