Tuotearkisto

Kalevala Jewelry Product ArchiveKalevala Korun vanhojen korujen kuvasto tarjoaa aikamatkan menneiden vuosien koru-ihanteisiin ja eri vuosikymmenten korutyyleihin. Vanhojen korujen kuvasto ei sisällä kaikkia Kalevala Korun malleja, mutta sieltä löydät esimerkkejä koruista aina 1940-luvulta alkaen.

Kuvasto toimii hyvänä apuvälineenä korujen tunnistamisessa: omistamasi vanhan Kalevala Korun voit löytää kuvastosta helposti selkeiden valokuvien avulla. Koruja voi selailla myös kolmen eri hakukriteerin kautta: tuoteryhmä, suunnittelija tai vuosikymmen. 

Kalevala Korun vanhojen korujen kuvasto »

 

Kalevala Korujen tunnistaminen

Paras tapa varmistaa korun aitous on leimojen tutkiminen - kaikki Kalevala Korun tuotteet leimataan yrityksen omalla KK-leimalla.

 

Korun ikä

Joihinkin koruihin on merkitty leimalla korun valmistusvuosi. Vuosileima koostuu kirjaimen ja numeron yhdistelmästä. Allaoleva vuosileima-avain taulukko kertoo leimaa vastaavan vuoden.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitus

Verkkopankit, luottokortit ja Klarna-lasku. Nopea toimitus Postin pakettiautomaattiin tai kotiovelle, R-Kioskille tai myymäläämme.

LUE LISÄÄ » 

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

verkkokauppa[a]kalevalakoru.fi
0207 611 311 (mpm/pvm)

LÄHETÄ VIESTI »

Huoltopalvelu

Korujen hoito ja huolto

Tarjoamme hoito-ohjeita ja huoltoa valmistamillemme koruille.

LUE LISÄÄ »