conversion-tracking-pixel

Torin vasara -riipus pieni

Hopea
Voimakoru viikinkiajalta! Torin vasara -riipus on kaikille klassikkokorujemme ystäville, niin miehille kuin naisillekin. Säädettävä pituus 60/55 cm.
70,00 €
Voimakoru viikinkiajalta! Torin vasara -riipus on kaikille klassikkokorujemme ystäville, niin miehille kuin naisillekin. Säädettävä pituus 60/55 cm.
Materiaali: Hopea Pituus: 60 cm Leveys: 26 mm Korkeus: 24 mm Paino: 8 g Tuotekoodi: 2202170
  • Kokotaulukko
  • Hoito-ohjeet
  • Lisää toivelistalle
  • Toimitus & palautukset

Nopeat toimitukset (1–3 arkipäivää). Ilmainen vaihto & palautus. 

Kalevala Koru kesäale

Torin vasara

Tor oli viikinkien ukkosenjumala. Tor käytti vasaraansa hallitsemiseen ja oikeuden jakamiseen. Ukkosmyrskyllä Torin uskottiin ajavan pukkien vetämissä vaunuissa pitkin taivaankantta. Vasaran iskuista syntyi ukkosen jyrinä, kipinöistä salamat. Vasaraa esittävästä riipuksesta tuli yleinen Torin symboli, jonka uskottiin sisältävän myös pahalta suojelevia voimia. Riipusta kantoivat etenkin hurjamaineiset viikingit. Korujen esikuvat ovat peräisin 800-1050-lukujen viikinkiajalta. Isompi riipus on löytynyt Liedon Ylipäästä, pienemmän malli on saatu Laitilan Kansakoulumäen riipuksesta.

Koruinspiraatiota faneiltamme

Haluatko sinäkin inspiroida muita korunkäyttäjiä? Jaa oma korukuvasi Instagramissa tägillä #kalevalakoru. Katso lisää jaettuja kuvia  #kalevalakoru-sivulta.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.