Tony Granholm


Tony Granholm on valmistunut Lahden Muotoiluinstituutista vuonna 1992. Granholm on Kalevala Korun huippusuosittujen Talon sydän ja Kielo-sarjojen suunnittelija. Lisäksi hän on suunnitellut miehille suosittuja korusarjoja kuten Väinö ja Torin vasara 2.0.

Tony Granholm kokee suunnittelutyössään, että ajattomuuden estetiikka on arvo, joka pitäisi sisällyttää jokaiseen koruun. Koru on pitkäikäinen tuote, jonka esteettisen arvon pitää olla niin vahva, että koru elää yli trendien, vaikka se on aina oman aikansa tuotos. Suomen Kultaseppien Liitto ry. myönsi hänelle ”Vuoden kultaseppä” -nimityksen vuonna 2009.

Korumuotoilija sanoo viihtyvänsä veteen piirrettyjen viivojen ääressä. Hänen muotoilunsa ei pohjaudu varmuuteen vaan aavistukseen. "Pyrin näkemään selkeästi jotain, mikä ei ole selkeää. Minulle muotoilu on prosessi, henkistä virtausta, joka tapahtuu. Nautin siitä, että korun aihe on aina uusi.”

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitus

Verkkopankit, luottokortit ja Klarna-lasku. Nopea toimitus Postin pakettiautomaattiin tai kotiovelle, R-Kioskille tai myymäläämme.

LUE LISÄÄ » 

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

verkkokauppa[a]kalevalakoru.fi
0207 611 311 (mpm/pvm)

LÄHETÄ VIESTI »

Huoltopalvelu

Korujen hoito ja huolto

Tarjoamme hoito-ohjeita ja huoltoa valmistamillemme koruille.

LUE LISÄÄ »