Korutehtaamme muuttaa – toimituskatko 12.–30.7.

Jätämme jäähyväiset Pitäjänmäen Kalevala Kartanollemme ensi kuussa, kun korutehtaamme muuttaa upouusiin tiloihin Helsingin Konalaan. Muutto keskeyttää verkkokauppamme toimitukset 2,5 viikoksi, 12.–30.7.

Rippiristit ja korut kesän juhliin kannattaa tilata ennen toimituskatkoa. Muuton aikana voi tehdä tilauksia, mutta ne toimitetaan uudelta tehtaalta 30.7. alkaen.

Verkkokaupan palautukset

Muutosta johtuen heinäkuussa tehdyissä tilauksissa on pidempi palautus- ja vaihto-oikeus 17.8.2018 saakka. Toivomme että palautuksia ei lähetettäisi meille muuton aikana 6.–30.7.2018. Näin varmistamme, että kaikki palautukset päätyvät turvallisesti oikeaan osoitteeseen.

Uusi palautusosoitteemme 30.7. alkaen:

Kalevala Koru Oy/ Verkkokauppa
Hankasuontie 11 A
00390 Helsinki
Postin asiakaspalautusnumero: 600181

Palautusten maksuhyvitykset tehdään uusissa tiloissa niin pian kuin mahdollista. Klarnan laskuasiakkaita pyydämme ilmoittamaan Klarnalle paketin palautuksesta, jolloin palautuvan tilauksen laskulle tulee 3 viikkoa lisää maksuaikaa. Ilmoituksen voi tehdä, vaikka paketin palauttaisi vasta myöhemmin.

Huoltopalvelu muuton aikana

Kesäaikana korujen huolto- ja korjauspalvelumme on suljettu. Otamme uusia töitä vastaan taas elokuun alussa. Lue lisää huoltotöistä »

Espan myymälämme palvelee

Kesän aikana Espan liikkeemme on avoinna normaalisti. Myös jälleenmyyjämme palvelevat ympäri Suomea.

Katso lähin myyntipisteemme »

Verkkokaupan asiakaspalvelumme palvelee heinäkuussa

arkisin klo 10–14
puh. 0207 611 311
[email protected]
verkkosivujen chat-ikkuna

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.