Tilaa turvallisesti verkkokaupasta

THL:n mukaan koronavirus ei tartu lähetysten välityksellä eikä yhtään tartuntaa tavaroiden kautta ole todettu. Kun pakettien jakeluun liittyvä lähikontakti pidetään minimissä, niin verkkokauppatilauksia on turvallista tehdä näin poikkeusaikanakin.

Kotimaan lähetysten kulkuun koronavirustilanteella ei tällä hetkellä ole vaikutusta eli paketit kulkevat normaalisti. Postin Pikkupaketti ja Kotipaketti toimitetaan haluttuun osoitteeseen ilman lähikontaktia, jolloin paketin vastaanottokuittaus tehdään jakelijan toimesta. Pakettiautomaatista ja palvelupisteestä noudettaessa tulee huolehtia käsihygieniasta pitää muihin ihmisiin riittävä etäisyys.

Postin tai R-kioskin palvelupisteestä pakettia noudettaessa kassahenkilö ei ota käteensä noutavan asiakkaan puhelinta, henkilötodistusta tai muita asiakirjoja. Myös lähetyksen luovuttamiseen tarvittava kuittaus tehdään kassahenkilökunnan toimesta.

Toivotamme siis sinut lämpimästi tervetulleeksi ostoksille verkkokauppaamme! Tarjoamme kaikkiin kotimaan verkkokauppatilauksiin ilmaisen toimituksen 13.4. asti.

❤️️

Korulaiset

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.