Tiina Lahtinen


Kultaseppämestari, diplomigemmologi Tiina Lahtiselle korun idea voi tulla mistä tahansa, vaikka tunteista, luonnon yksityiskohdista tai maailman ilmiöistä. Mikä työn aihepiirinä onkaan, voi asiaa lähestyä pohtien, mitä koru voisi merkitä yhdelle ihmiselle henkilökohtaisesti. Hänelle tärkeää on jättää tilaa käyttäjän persoonalle ja mielikuvitukselle, eikä tehdä korusta liian valmista ja yksiselitteistä. Koru on valmis vasta kun joku tekee siitä omansa. Aikaa kestävää muotoilu ja korun sanoma tekevät korusta henkilökohtaisen käyttäjälleen: tuolta minusta tuntuu, tuo on osa minun tarinaani.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitustavat

Verkkokaupassamme käytössäsi ovat verkkopankit, luottokortit sekä Klarna Lasku, Erämaksu ja Tili. Tilauksen saat nopeasti R-Kioskille, pakettiautomaattiin, myymäläämme tai Postilla kotiovelle.

Tutustu maksu- ja toimitustapoihimme

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

[email protected]
0207 611 311 (mpm/pvm)

Huoltopalvelu

Korujen huoltopalvelu

Jos oma Kalevala Korusi rikkoontuu tai vaatii huoltoa, voit lähettää sen huoltoon. Täytä huoltotilauslomake ja seuraa ohjeita:

Lähetä korusi huoltoon

Huoltokyselyt: [email protected]