Taru Harmaala Chaloff


Kultaseppä, taiteen maisteri Taru Harmaala Chaloffille korut ovat itseilmaisun välineitä. Yhdysvalloissakin opiskellut ja työskennellyt Taru on kiinnostunut korujen käytöstä eri kulttuureissa samoin kuin korujen käyttäjien niihin liittämistä henkilökohtaisista merkityksistä ja tarinoista. Hänen koruilleen on ominaista pelkistetty ja graafinen muotokieli, joka antaa tilaa käyttäjän mielikuvitukselle. Uutta korua suunnitellessaan hänellä on mielessä sen mahdollinen tuleva käyttäjä. Inspiraationlähteenä toimii kaikki ympärillä oleva, niin ympäristö ihmiset kuin henkilökohtaiset kokemuksetkin. Korun ja kehon liike sekä käytettävyys ovat suunnittelussa oleellisia. Tarun mielestä kekseliäs muotoilu ja laadukas valmistus on yhdistelmä, joka tuottaa haluttavia esineitä.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitustavat

Verkkokaupassamme käytössäsi ovat verkkopankit, luottokortit sekä Klarna Lasku, Erämaksu ja Tili. Tilauksen saat nopeasti R-Kioskille, pakettiautomaattiin, myymäläämme tai Postilla kotiovelle.

Tutustu maksu- ja toimitustapoihimme

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

[email protected]
0207 611 311 (mpm/pvm)

Huoltopalvelu

Korujen huoltopalvelu

Jos oma Kalevala Korusi rikkoontuu tai vaatii huoltoa, voit lähettää sen huoltoon. Täytä huoltotilauslomake ja seuraa ohjeita:

Lähetä korusi huoltoon

Huoltokyselyt: [email protected]