Suomalaista käsityötä

Suomalaista käsityötä

  • Kalevala Korun tuotteet on aina tehty Suomessa ja kotimainen valmistus on tärkeä arvo yrityksemme toiminnassa. Olemme ylpeitä meille myönnetystä Avainlippu-tunnuksesta, joka on meille merkki vastuullisuudesta.

    Euroopan moderneimmalla korutehtaallamme Helsingin Konalassa työskentelee yli 90 Korulaista ja tehtaalla valmistuvat sekä Kalevala Korun että Lapponian korut. Uusi korutehtaamme on suunniteltu työviihtyvyys ja -olosuhteet keskiössä ja työturvallisuuteen panostetaan jatkuvasti. Suomalaisen valmistuksen avulla pystymme edistämään kultasepänalan kehitystä ja työllistymistä.

    Korunvalmistuksen ammattilaiset käyttävät sulassa sovussa sekä uusimpia alan innovaatioita että seppien ikiaikaisia työtapoja -ja välineitä. Koru kulkee tehtaallamme keskimäärin 10 käsiparin kautta ennen päätymistä maailmalle ilahduttamaan kantajaansa.

    Lisäksi kestävä kehitys ja ympäristöarvojen kunnioitus ovat keskiössä kaikessa toiminnassamme. Lue lisää panostuksistamme vastuullisuuteen ».

  • Sukella korutehtaamme arkeen ja tutustu korunvalaja Karin työhön videolla

    Miten valmistuu Lumikukka-riipus

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.