Ostosmatkalle Pitäjänmäkeen

Ostosmatkalle Pitäjänmäkeen

Ostosmatkalle Pitäjänmäkeen!

Kerää vähintään 10 hengen porukka ja tule ostosmatkalle Kalevala Korun tehtaalle Helsingin Pitäjänmäkeen! Perusmalliston lisäksi Factory Outletimme tarjoaa mallistosta poistuneita tuotteita sekä arkistojen aarteita. Ostosmatkalaisilla on halutessaan mahdollisuus päästä tutustumaan opastetulle esittelykierrokselle tehtaallemme ja nähdä monivaiheista korujen valmistusta. Tehtaalla vierailu on maksullista.

Huomioithan, että Factory Outlet palvelee asiakkaita arkisin klo 10-17:30, mutta ostosmatka tehdaskierroksella tulee aina varata etukäteen sähköpostitse yritysvierailut@kalevalakoru.fi.

Tervetuloa!

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitustavat

Verkkokaupassamme käytössäsi ovat verkkopankit, luottokortit sekä Klarna Lasku, Erämaksu ja Tili. Tilauksen saat nopeasti R-Kioskille, pakettiautomaattiin, myymäläämme tai Postilla kotiovelle.

Tutustu maksu- ja toimitustapoihimme

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

verkkokauppa@kalevalakoru.fi
0207 611 311 (mpm/pvm)

Huoltopalvelu

Korujen huoltopalvelu

Jos oma Kalevala Korusi rikkoontuu tai vaatii huoltoa, voit lähettää sen huoltoon. Täytä huoltotilauslomake ja seuraa ohjeita:

Lähetä korusi huoltoon

Huoltokyselyt: huolto@kalevalakoru.fi