Muotoilu

Kirsti Doukas: Naisen ääni -riipus ja alkuperäisluonnoksia.

Muotoilu

Iloa arkeen ja juhlaan

Kalevala Koru on muotoiluyritys, jonka muotoilu on korkeatasoista, tunnistettavaa ja erottuvaa. Muotoilu tulkitsee omaa aikaansa ja saa inspiraationsa tarinoista, ihmisistä, luonnosta, ilmiöistä. Kalevala Korun muotoilijat ovat alansa ammattilaisia.

Kalevala Korun muotokieli puhuttelee korunkantajaa ja täydentää hänen tyyliään ja itseilmaisuaan. Korut ovat käytettäviä niin arjessa kuin juhlassa. Korujen materiaalien ja valmistuksen laatu takaa miellyttävän korunkäyttökokemuksen ja asiakaslähtöinen huoltopalvelu takaa korujen pitkän iän.

Kalevala Korun missiona on luoda iloa ja mielihyvää niin arkeen kuin juhlaan kestäviä arvoja toteuttaen. Tätä missiota toteuttaa niin muotoilu, kotimainen valmistus kuin kierrätysraaka-aineiden mahdollisimman laajamittainen käyttö.

 

Kalevala Korun myynnissä olevan malliston muotoilijat

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitustavat

Verkkokaupassamme käytössäsi ovat verkkopankit, luottokortit sekä Klarna Lasku, Erämaksu ja Tili. Tilauksen saat nopeasti R-Kioskille, pakettiautomaattiin, myymäläämme tai Postilla kotiovelle.

Tutustu maksu- ja toimitustapoihimme

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

[email protected]
0207 611 311 (mpm/pvm)

Huoltopalvelu

Korujen huoltopalvelu

Jos oma Kalevala Korusi rikkoontuu tai vaatii huoltoa, voit lähettää sen huoltoon. Täytä huoltotilauslomake ja seuraa ohjeita:

Lähetä korusi huoltoon

Huoltokyselyt: [email protected]