Muotoilu

Kirsti Doukas: Naisen ääni -riipus ja alkuperäisluonnoksia.

Muotoilu

Iloa arkeen ja juhlaan

Kalevala Koru on muotoiluyritys, jonka muotoilu on korkeatasoista, tunnistettavaa ja erottuvaa. Muotoilu tulkitsee omaa aikaansa ja saa inspiraationsa tarinoista, ihmisistä, luonnosta, ilmiöistä. Kalevala Korun muotoilijat ovat alansa ammattilaisia.

Kalevala Korun muotokieli puhuttelee korunkantajaa ja täydentää hänen tyyliään ja itseilmaisuaan. Korut ovat käytettäviä niin arjessa kuin juhlassa. Korujen materiaalien ja valmistuksen laatu takaa miellyttävän korunkäyttökokemuksen ja asiakaslähtöinen huoltopalvelu takaa korujen pitkän iän.

Kalevala Korun missiona on luoda iloa ja mielihyvää niin arkeen kuin juhlaan kestäviä arvoja toteuttaen. Tätä missiota toteuttaa niin muotoilu, kotimainen valmistus kuin kierrätysraaka-aineiden mahdollisimman laajamittainen käyttö.

 

Kalevala Korun myynnissä olevan malliston muotoilijat

30 tuotetta
Laskeva
Laskeva
! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitus

Verkkopankit, luottokortit ja Klarna-lasku. Nopea toimitus Postin pakettiautomaattiin tai kotiovelle, R-Kioskille tai myymäläämme.

LUE LISÄÄ » 

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

verkkokauppa[a]kalevalakoru.fi
0207 611 311 (mpm/pvm)

LÄHETÄ VIESTI »

Huoltopalvelu

Korujen hoito ja huolto

Tarjoamme hoito-ohjeita ja huoltoa valmistamillemme koruille.

LUE LISÄÄ »