Kalevala Koru Oy

Kalevala Koru Oy

Kalevala Koru on alansa suurin yritys Suomessa ja yksi suurimmista Pohjois-Euroopassa. Yritys omistaa kaksi suomalaista korubrändiä, Kalevala Korun ja Lapponian », joiden molempien tuotteet valmistetaan omalla tehtaalla Helsingin Konalassa. Kotimainen valmistus » ja vastuulliset toimintatavat » ovat tärkeitä arvoja yrityksen toiminnassa. Taloustutkimuksen 2018 tekemän Brändien arvostus tutkimuksen mukaan Kalevala Koru on Suomen arvostetuin korubrändi ja 30 arvostetuimman suomalaisen brändin joukossa yleisesti.Yrityksen omistaa Kalevalaisten Naisten Liitto ry » , jonka saamalla osingolla tuetaan suomalaista kulttuurityötä. Kalevala Korun Kulttuurisäätiö » jakaa vuosittain lukuisia apurahoja suomalaisen kulttuuriperinnön ylläpitämiseen, kehittämiseen ja tutkimukseen. Kalevala Koru Oy:n hallinto »

Arvomme

Kalevala Korun missio on voimaannuttaa ja kannustaa olemaan rohkeasti oma itsensä. Kalevala Koru on yhdessä henkilöstön kanssa määritellyt toimintaa ohjaaviksi arvoiksi vastuun, avoimuuden, kannattavuuden ja arvostuksen.

Tiedotteet

Lue ajankohtaiset tiedotteet täältä » Löydät Kalevala Korun ja Lapponian logot ja kuvamateriaalia avoimesta kansiosta kuvapalvelustamme. Kuvapalveluun »

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.