Kalevala Koru 80 vuotta

Kalevala Koru 80 vuotta

Rohkea. Ajassa. Aito. Suomen rakastetuin Koru 80 vuotta

Vuosi 2017 on suuri juhlavuosi koko Suomelle. Vuosi on erityinen myös Kalevala Korulle, joka täyttää 80 vuotta.

Juhlavuoden kunniaksi tammikuussa käynnistyy Kalevala Korun Rohkea. Ajassa. Aito. Suomen rakastetuin Koru 80 vuotta -näyttelykiertue. Näyttely on osa virallista Suomi 100 -juhlavuoden ohjelmaa.

Kalevala Korun näyttely tuo esiin yrityksen roolia suomalaisessa yhteiskunnassa kautta vuosikymmenten. Näyttely rakentuu kuuden eri teeman kautta:

  1. Kalevala Koru syntyy naisten rohkeudesta
  2. Suomalaista käsityötä ja huipputeknologiaa
  3. Modernia korumuotoilua ja muotia
  4. Ennakkoluulotonta yhteistyötä
  5. Arvoista tekoihin
  6. Tulevaisuutta luomassa

Teematilojen ohessa näyttelykävijä voi tutustua esillä oleviin yli 200 eri koruun kahdeksan vuosikymmenen ajalta. Näyttelyvieraalla on myös mahdollisuus heittäytyä yrityksen kiehtovaan koruarkeen tehtaalla sujauttamalla näyttelytilassa olevat 360-virtuaalilasit silmilleen sekä tutustua omaan stressitasoon sormuksella, joka on toteutettu yhteistyössä stressinhallintapalveluita tarjoavan Moodmetricin ja Kalevala Korun kokeilukulttuurin keskuksena toimivan Kalevala Innovation Labin kanssa.

Näyttelykiertueen lisäksi juhlavuotta värittävät näyttävät korulanseeraukset keväällä ja syksyllä. Seuraa juhlavuoden tapahtumia Kalevala Korun Facebookissa ja Instagramissa.

 

Juhlavuoden näyttelykiertueen ohjelma: 

Pohjois-Pohjanmaan museo, Oulu 19.1.–3.3. 2017

Suomen käsityön museo, Jyväskylä 11.3.–7.5.2017

Kuopion museo, Kuopio 13.5.–26.8.2017

Clarion Hotel, Helsinki 7.–17.9.2017 (Huom. osana HDW-tapahtumaa esillä juhlanäyttelyn Modernia korumuotoilua ja muotia -osio)

Kansallismuseo, Helsinki 22.9.–22.10.2017

Rovaniemen taidemuseo, Rovaniemi 3.11.2017–4.3.2018

Katso muut juhlavuoden tapahtumat alla:

80 vuotta käsi kädessä Suomen kanssa
 

Me teemme Kalevala Korut. Löydät meidät Helsingin Pitäjänmäen korutehtaalta. Joukko ammattilaisia, joille on periytynyt Kalevala Korun tinkimätön asenne, intohimo ja halu tuottaa korujen kautta iloa ja hyvää ympärilleen. Juhlavuotemme kunniaksi nostamme esiin koruntekijöitämme some-kanavissamme.

Lue lisää koruntekijöistämme

Juhlavuoden korusarja Kuulas
 

Juhlavuoden korusarja Kuulas juhlistaa 80 vuotta täyttävää Kalevala Korua ja 100 vuotta täyttävää Suomea.

Tutustu koruihin

Yhteistyö kuvataiteilija Kim Simonssonin kanssa

Naistenpäivänä 8.3.2017 Kalevala Koru tuo myyntiin korumuotoilija Kirsti Doukasin ja kuvanveistäjä, kuvataiteilija Kim Simonssonin yhteistyönä toteuttamat Sylkevä tyttö- ja Lätäkkötyttö-korut.

Lue lisää

Yhteistyö Suomen kansallisoopperan ja -baletin kanssa

Suomen kansallisooppera ja -baletti on solminut yhteistyösopimuksen Kalevala Korun kanssa. Kalevala Koru suunnittelee kaulakorun, jonka innoittajana on marraskuussa 2017 ensi-iltansa saava Kalevalanmaa-teos.

Lue lisää

 

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitustavat

Verkkokaupassamme käytössäsi ovat verkkopankit, luottokortit sekä Klarna Lasku, Erämaksu ja Tili. Tilauksen saat nopeasti R-Kioskille, pakettiautomaattiin, myymäläämme tai Postilla kotiovelle.

Tutustu maksu- ja toimitustapoihimme

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10 - 16 ja
online chat klo 13 - 21.

verkkokauppa@kalevalakoru.fi
0207 611 311 (mpm/pvm)

Huoltopalvelu

Korujen huoltopalvelu

Jos oma Kalevala Korusi rikkoontuu tai vaatii huoltoa, voit lähettää sen suoraan huoltopalveluumme. Täytä huoltotilauslomake ja seuraa ohjeita:

Lähetä korusi huoltoon

Huoltokyselyt: huolto@kalevalakoru.fi