Kalevala Innovation Lab

Kalevala Innovation Lab

Kalevala Innovation Lab on Kalevala Korun kokeilukulttuurin keskus. Labissa kokeillaan ja kehitetään rohkeasti uutta – tavoitteena luoda palveluita ja tuotteita joissa kauneus ja teknologia yhdistyvät kuluttajan arkea helpottavalla tavalla.

Kalevala Korun uusi liiketoimintayksikkö, Kalevala Innovation Lab, kehittää ja pilotoi toiminnallisia koruja ja niihin littyviä palveluita yhdessä käyttäjien ja mielenkintoisten start up -yritysten kanssa. Lue lisää Kalevala Innovation Labin omilta sivuilta (englanniksi):
www.kalevalainnovationlab.com

Uutisia Kalevala Innovation Labin toiminnasta:

Maailman ensimmäinen kosketusnäyttönä toimiva näyteikkuna

Kalevala Korun Esplanadin myymälässä on otettu käyttöön ensimmäisenä maailmassa kosketusnäyttönä toimiva läpinäkyvä näyteikkuna. Ikkunassa käyttäjä voi luoda oman 3D-lumihiutaleen, avata luomuksensa NFC:n tai QR-koodin avulla puhelimessaan ja jakaa sen ystävilleen. Tule kokeilemaan itse osoitteessa Pohjoisesplanadi 25-27, Helsinki, ja osallistu 500 euron lahjakortin arvontaan!

22.11.2016 

Lue lisää (englanniksi)

Kalevala Koru ja Moodmetric yhteistyöhön

Moodmetric yhteistyö

Kalevala Koru aloittaa yhteistyön stressinhallintapalveluita tarjoavan Moodmetricin kanssa, tavoitteena luoda hyvinvoinnin hallintaa tukeva sormus, joka on käyttäjälleen kaunis ja mieluisa käyttää.

30.11.2016 

Lue lisää (englanniksi)

Korut 3D:nä Kalevala Koru -appiksessa

3D AR Sovellus

Uudella iOs-laitteille ladattavalla sovelluksella voit pyöritellä ja ihailla korujamme kolmiulotteisesti ja lisätyn todellisuuden toiminnolla voit katsoa miltä koru näyttäisi oikeassa koossa vaikkapa kodin pöydällä.

22.11.2016 

Lue lisää (englanniksi) | Lataa sovellus App Storesta

Kalevala Buddy -älykorut

Kalevala Buddy -älykorut

Ensimmäinen testivaiheeseen saatu älykorumme on suomalaisen Biisafen kanssa toteutettu Kalevala Buddy -älykorusarja, joka luo käyttäjälleen turvaa sekä uudenlaisen tavan olla yhteydessä lähipiiriin.

20.11.2016 

Tutustu koruihin

Provinssi-festivaalien VIP-koruranneke

Provinssi VIP-koruranneke

Provinssi‐festivaalin ja Kalevala Korun yhteistyön tuloksena syntyi hopeinen rannekoru, joka toimi Premium VIP -festivaalirannekkeena. Korun sisään sijoitettu NFC‐siru mahdollisti mm. ostosten tekemisen festivaaleilla.

26.5.2016 

Lue lisää (englanniksi)

 

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitustavat

Verkkokaupassamme käytössäsi ovat verkkopankit, luottokortit sekä Klarna Lasku, Erämaksu ja Tili. Tilauksen saat nopeasti R-Kioskille, pakettiautomaattiin, myymäläämme tai Postilla kotiovelle.

Tutustu maksu- ja toimitustapoihimme

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

verkkokauppa@kalevalakoru.fi
0207 611 311 (mpm/pvm)

Huoltopalvelu

Korujen huoltopalvelu

Jos oma Kalevala Korusi rikkoontuu tai vaatii huoltoa, voit lähettää sen huoltoon. Täytä huoltotilauslomake ja seuraa ohjeita:

Lähetä korusi huoltoon

Huoltokyselyt: huolto@kalevalakoru.fi