Kalevala Innovation Lab

Kalevala Innovation Lab

Kalevala Innovation Lab on Kalevala Korun kokeilukulttuurin keskus. Labissa kokeillaan ja kehitetään rohkeasti uutta – tavoitteena luoda palveluita ja tuotteita joissa kauneus ja teknologia yhdistyvät kuluttajan arkea helpottavalla tavalla.

Kalevala Korun uusi liiketoimintayksikkö, Kalevala Innovation Lab, kehittää ja pilotoi toiminnallisia koruja ja niihin littyviä palveluita yhdessä käyttäjien ja mielenkintoisten start up -yritysten kanssa. 

Uutisia Kalevala Innovation Labin toiminnasta:

Kalevala Koru lanseeraa ensimmäisen älysormusmallistonsa

Kalevala Koru tuo myyntiin älysormusmalliston, joka on kehitetty yhteistyössä suomalaisen startup-yrityksen Moodmetricin kanssa. Kalevala Smart Ring -älysormusmallisto koostuu kolmesta eri sormusmallista, jotka on valittu kuluttajatestauksen avulla. Lue lisää 

 

Maailman ensimmäinen kosketusnäyttönä toimiva näyteikkuna

Päivitys 25.4.2018. Ikkuna on nyt poistettu myymälästä käyttöä häiritsevän kirkkaan kevät- ja kesävalon takia.” 

Kalevala Korun Esplanadin myymälässä on otettu käyttöön ensimmäisenä maailmassa kosketusnäyttönä toimiva läpinäkyvä näyteikkuna. Ikkunassa käyttäjä voi luoda oman 3D-lumihiutaleen, avata luomuksensa NFC:n tai QR-koodin avulla puhelimessaan ja jakaa sen ystävilleen. 

22.11.2016 

Lue lisää

Kalevala Koru ja Moodmetric yhteistyöhön

Moodmetric yhteistyö

Kalevala Koru aloittaa yhteistyön stressinhallintapalveluita tarjoavan Moodmetricin kanssa, tavoitteena luoda hyvinvoinnin hallintaa tukeva sormus, joka on käyttäjälleen kaunis ja mieluisa käyttää.

30.11.2016 

Lue lisää

Korut 3D:nä Kalevala Koru -appiksessa

3D AR Sovellus

Uudella iOs-laitteille ladattavalla sovelluksella voit pyöritellä ja ihailla korujamme kolmiulotteisesti ja lisätyn todellisuuden toiminnolla voit katsoa miltä koru näyttäisi oikeassa koossa vaikkapa kodin pöydällä.

22.11.2016 

Kalevala Buddy -älykorut

Kalevala Buddy -älykorut

Kalevala Buddy – älykorut ovat nyt jatkokehityksessä luotettavuuden parantamiseksi. Korujen myynti on tauolla kehitysprojektin ajan. 

Ensimmäinen testivaiheeseen saatu älykorumme on suomalaisen Biisafen kanssa toteutettu Kalevala Buddy -älykorusarja, joka luo käyttäjälleen turvaa sekä uudenlaisen tavan olla yhteydessä lähipiiriin.

20.11.2016 

Lue lisää

Provinssi-festivaalien VIP-koruranneke

Provinssi VIP-koruranneke

Provinssi‐festivaalin ja Kalevala Korun yhteistyön tuloksena syntyi hopeinen rannekoru, joka toimi Premium VIP -festivaalirannekkeena. Korun sisään sijoitettu NFC‐siru mahdollisti mm. ostosten tekemisen festivaaleilla.

26.5.2016 

Lue lisää

 

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitus

Verkkopankit, luottokortit ja Klarna-lasku. Nopea toimitus Postin pakettiautomaattiin tai kotiovelle, R-Kioskille tai myymäläämme.

LUE LISÄÄ » 

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

verkkokauppa[a]kalevalakoru.fi
0207 611 311 (mpm/pvm)

LÄHETÄ VIESTI »

Huoltopalvelu

Korujen hoito ja huolto

Tarjoamme hoito-ohjeita ja huoltoa valmistamillemme koruille.

LUE LISÄÄ »