Taiteiden yössä tapahtuu

Kalevala Korun Taiteiden yö -koru on lähes yhtä vanha perinne kuin itse Taiteiden yö. Pienet ranneketjuun kiinnitettävät pronssi- ja hopeahelat – joka vuosi erilaiset – ovat keräilykoruja, joita myydään ainoastaan Espan myymälässä ja verkkokaupassamme, ja vain yhden päivän ajan. Tämän vuoden hela paljastetaan heti vuorokauden vaihtuessa Taiteiden yöhön 15.8. verkkosivuillamme ja some-kanavissa.

Torstaina 15.8. voit piipahtaa Espan myymälään ostamaan ja kiinnityttämään uuden Taiteiden yö -helan rannekoruusi edellisvuotisten jatkoksi. Tai voit aloittaa keräilyn ostamalla ranneketjun, johon tämän vuoden hela on kiinnitetty valmiiksi. Myymälä on avoinna Taiteiden yö -torstaina klo 10-21. Kalevala Koru toivottaa sinut tervetulleeksi iloiseen loppukesän juhlaan! Tervetuloa seuraamaan Kalevala Korun myymälän edustalla (tai sateen sattuessa sisällä) kultaseppien työnäytöksiä Taiteiden yönä 15.8. klo 16.00-16.15 ja 18.00-18.15. 

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.