Kalevala Korun Suomalaiset klassikot -kuvakampanjan säännöt ja ehdot

JÄRJESTÄJÄ 
Kalevala Koru Oy (”Kalevala Koru” tai ”järjestäjä”),
Strömbergintie 4 
00380 Helsinki

OSALLISTUMISOIKEUS 
Kampanjaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 15 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat osallistumiseen vanhempien luvan.

KAMPANJA-AIKA
Kampanja-aika on 15.2. – 28.2.2018.

OSALLISTUMINEN
Kampanjaan voi osallistua jakamalla kuvan itsestään Instagramissa hashtagilla #kenkantaakalevalaa. Instagram-profiilin tulee olla avoin, jotta kilpailuun voi osallistua. Kuvan lähettämällä osallistuja vakuuttaa, että hän omistaa oikeudet lähettämäänsä kuvaan, hänellä on kuvassa esiintyvien henkilöiden lupa kuvan julkaisuun ja että hänellä on kuvassa mahdollisesti esiintyvien alle 18-vuotiaiden lasten kummankin vanhemman suostumus kuvan julkaisemiseen. Osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa Kalevala Korulle oikeudet kuvan kaupalliseen käyttöön.   

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN 
Kampanjasta lähetetyistä kuvista valitaan mahdollisimman monta kuvaa, jotka pääsevät mukaan Kalevala Korun naistenpäivämainokseen. Mainos tulee näkymään kauppakeskus Kampin mainosnäytöillä Narinkkatorilla Helsingissä naistenpäivänä 8.3. sekä Kalevala Korun some-kanavissa, myymälänäytöillä ja verkkosivuilla. Kalevala Koru pidättää oikeuden olla käyttämättä kuvia jotka eivät laadultaan, teemaltaan tms. vastaa kampanjakriteerejä. Jos kaikki kuvat eivät mahdu mainokseen, Kalevala Koru valitsee mukaan pääsevät kuvat. 

Instagramissa jaetuista kuvista arvotaan myös 1 voittaja, joka voittaa 100 euron lahjakortin Kalevala Korun verkkokauppaan.

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. 

JÄRJESTÄJÄN VASTUU 
Kalevala Koru vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Kalevala Koru ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Kalevala Korulle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT 
Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Kalevala Korun niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagramin käyttöehtoja. Kalevala Koru pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan kilpailun sääntösivulla.

Kalevala Koru pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä, joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja kilpailuun osallistuessaan tai jotka ovat rikkoneet Instagramin käyttöehtoja.

Kalevala Koru ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun arvonnan suorittamiseen ja voittajan yhteystietoja palkinnon toimittamiseen.

Kalevala Korun Instagramissa järjestämä kilpailu on Kalevala Koru Oy:n järjestämä eikä Instagram ole missään tekemisissä kilpailun järjestämisen kanssa hallinnollisesti, sponsoroimalla, suosittelemalla tai millään muulla tavalla. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy tällä sivulla ja Instagramissa kerrotut yleiset ja kilpailukohtaiset säännöt ja ehdot sekä hyväksyy sen, ettei Instagramilla ole laillista tai muutakaan yhteyttä kilpailuun.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.