Tietojen kerääminen ja tietosuoja

Tietojen kerääminen ja tietosuoja

Kalevala Korulla suhtaudutaan vakavasti asiakkaiden henkilötietojen suojaukseen. Keräämme asiakkaistamme tietoja palveluitamme käytettäessä. Tietoja kerätään 

Kanta-asiakkuus

Kalevala Korun kanta-asiakkaana olet liittynyt kanta-asiakkaaksemme joko Sivustollamme, Esplanadin myymälässämme tai Pitäjänmäen tehtaanmyymälässämme. Toukokuussa 2018 lanseeratun kanta-asiakasohjelman Heimon myötä kanta-asiakasrekisterimme ja -ehtomme yhdistyivät. Olemalla mukana Heimossa olet kanta-asiakkaamme kaikissa kanavissamme ja saat samat edut verkkokaupasta ja myymälöistä.

Kanta-asiakkaaksi liittyessä kysytään etunimi, sukunimi, sähköpostiosoite ja salasana. Lisäksi tiedustelemme palveluamme varten postinumeroasi, sukupuolesi ja syntymäpäiväsi, ja ostatko koruja itselle vai lahjaksi.

Viestimme kanta-asiakaseduistamme Heimokirjeen muodossa, jonka voit halutessasi tilata sähköpostiisi. Kirjeen voit tilata joko suomeksi tai englanniksi.

Ostotiedot 

Tehdessäsi Sivustoltamme tilauksen, sen tiedot tallentuvat verkkokauppaamme ja toiminnanohjausjärjestelmäämme. Tilaustositteita säilytetään kirjanpitolain vaatiman ajan. Tiedot sisältävät

  • tilauksen sisällön,
  • tilauksen summan verottomana ja verollisena sekä veron määrän,
  • tilaajan nimen,
  • laskutus- ja toimitusosoitteen,
  • puhelinnumeron toimitusta varten,
  • tilausten seurantatiedot kuljetusliikkeiltä,
  • tiedon maksu- ja toimitustavoista.

Tiedot siirtyvät toiminnanohjausjärjestelmästämme toimitusvaiheessa kuljetukseen (Posti, DHL, Schenker), joiden kautta tuote löytää sinut mahdollisimman jouhevasti.

Oikeus tietojen tarkistukseen ja poistoon

Asiakkaillamme on oikeus tarkistaa tietonsa ja pyytää niiden poistoa. Tarkemmat ohjeet tietosuojaseloste-sivultamme.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.