Tekijänoikeudet ja immateriaalioikeudet

Tekijänoikeudet ja immateriaalioikeudet

Sivusto sisältää tekijänoikeudellisesti suojattua aineistoa. Kalevala Koru ja sen valmistamien tuotteiden nimet ovat Kalevala Koru Oy:n tavaramerkkejä. Kaikki Sivustoon ja Sivustolla esitettyyn aineistoon liittyvät tekijänoikeuden ja muut immateriaalioikeudet kuten rekisteröidyt ja rekisteröimättömät tavaramerkki- ja mallioikeudet, patentit, verkkotunnukset, liikesalaisuudet jne. kuuluvat Kalevala Korulla tai sen yhteistyötahoille.

Kaikenlainen Sivuston ja sen sisällön tai sen osan kopioiminen, siirtäminen, jakelu tai tallentaminen on kielletty ilman Kalevala Korun etukäteistä kirjallista suostumusta näissä käyttöehdoissa mainittuja poikkeuksia lukuun ottamatta. Käyttäjällä on kuitenkin oikeus ottaa ja tallentaa Sivustolta otteita yksityistä, ei-kaupallista käyttöä varten. Sivustolla olevaa aineistoa siteerattaessa on aineiston lähde mainittava ja siihen on mahdollisuuksien mukaan linkitettävä. Tiedotteiden ja lehdistökäyttöön tarkoitetun materiaalin käyttö on sallittu, mikäli käytön yhteydessä mainitaan tiedon lähde linkkeineen.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitustavat

Verkkokaupassamme käytössäsi ovat verkkopankit, luottokortit sekä Klarna Lasku, Erämaksu ja Tili. Tilauksen saat nopeasti R-Kioskille, pakettiautomaattiin, myymäläämme tai Postilla kotiovelle.

Tutustu maksu- ja toimitustapoihimme

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

verkkokauppa@kalevalakoru.fi
0207 611 311 (mpm/pvm)

Huoltopalvelu

Korujen huoltopalvelu

Jos oma Kalevala Korusi rikkoontuu tai vaatii huoltoa, voit lähettää sen huoltoon. Täytä huoltotilauslomake ja seuraa ohjeita:

Lähetä korusi huoltoon

Huoltokyselyt: huolto@kalevalakoru.fi