Sivuston käyttö

Tervetuloa lukemaan Kalevala Koru Oy:n (myöhemmin Kalevala Koru) verkkosivuston ja -kaupan (myöhemmin Sivusto) käyttöä koskevia ehtoja. Kehotamme tutustumaan näihin ehtoihin huolellisesti ennen Sivuston käyttöä.

Ehdoissa määrittelemme oikeuden käyttää Sivustoa, Sivuston materiaalien tekijänoikeudet, kerromme tietosuojasta ja tietojen keräämisestä, tilaus- ja toimitusehdoista sekä kanta-asiakkuuden ehdoista.

Päivitetty viimeksi 15­.5.2018.

Sivuston käyttö

Kalevala Koru myöntää käyttäjälle rajoitetun oikeuden käyttää Sivustoa. Käyttäjä saa käyttää sisältöä vain henkilökohtaiseen ja ei-kaupalliseen käyttötarkoitukseen.

Käyttämällä Sivustoamme käyttäjä hyväksyy nämä käyttöehdot ja sitoutuu noudattamaan niitä. Mikäli käyttäjä ei hyväksy ehtoja, ei käyttäjän tule avata ja käyttää Sivustoa. Sivuston käyttö tulkitaan ehtojen hyväksynnäksi.

Kalevala Koru ei vastaa tältä Sivustolta mahdollisesti linkitetyistä kolmansien osapuolten sivustoista tai niiden käytöstä. Käyttäjä on velvollinen tutustumaan tällaisten linkitettyjen sivustojen käyttöehtoihin ja noudattamaan niitä. Siirtymällä tällaisille linkitetyille sivustoille käyttäjä hyväksyy sen, että linkitetyt sivustot eivät ole Kalevala Korun vaikutuspiirissä ja vastuulla.
Kalevala Koru ei takaa sitä, että Sivustoa voidaan käyttää keskeytyksettä tai virheettömästi, mutta tekee parhaansa, että Sivusto olisi käytössä häiriöttä jatkuvasti. Kalevala Koru pyrkii parhaansa mukaan varmistamaan, että Sivuston sisältö on mahdollisimman ajantasaista ja paikkansa pitävää. Kalevala Koru ei kuitenkaan anna takuuta eikä vastaa Sivuston saatavuudesta, toimivuudesta, virheettömyydestä, oikeuksien loukkaamattomuudesta, luotettavuudesta tai sen sisällöstä, vaan Sivusto esitetään sellaisenaan sitoumuksetta.

Kalevala Koru ei ole vastuussa mistään mahdollisista välittömistä tai välillisistä vahingoista, jotka johtuvat Sivuston tai sen sisällön käyttämisestä tai käytön estymisestä tai näistä käyttöehdoista, riippumatta siitä, mihin vahingot perustuvat ja vaikka Kalevala Korulle olisi etukäteen ilmoitettu tällaisten vahinkojen mahdollisuudesta. Kalevala Korun vastuu rajoittuu joka tapauksessa pakottavan lainsäädännön mukaiseen vastuuseen.

Kalevala Korulla on oikeus milloin tahansa tehdä muutoksia Sivustolle tai lopettaa Sivuston ylläpito.

Hyväksymällä ja noudattamalla näitä käyttöehtoja, käyttäjä saa rajoitetun käyttöoikeuden käyttää ja tarkastella Sivustoa ja sen sisältämää aineistoa. Rajoitetun käyttöoikeuden myöntäminen ei kuitenkaan tarkoita, eikä sitä voida tulkita käyttöoikeuden myöntämiseksi mihinkään Kalevala Korulle yksinoikeudella kuuluvaan immateriaalioikeuteen.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.