Heimo kanta-asiakkuus

Heimo kanta-asiakkuus

Kalevala Koru Heimo

Kanta-asiakkaanamme olet osa Kalevala Korun Heimoa. Heimon jäsenenä olet osa samanhenkisten korunkantajien yhteisöä sekä vahvojen suomalaisten ketjua. Heimo puhuu yksilöiden välisen yhdenvertaisuuden, tasa-arvon sekä vastuullisen ja ympäristöä kunnioittavan toiminnan puolesta.

Heimon jäsenenä olet oikeutettu seuraaviin etuihin:

  • Ostoedut Heimopäivinä kaksi kertaa vuodessa
  • Ilmaiset toimitukset verkkokauppatilauksiin (kotimaa)
  • Etuosto-oikeus poistomyynteihin ja uutuustuotteisiin
  • Kutsut eksklusiivisiin tapahtumiin
  • Huoltopäivien aikana huoltotyöt alennettuun hintaan
  • Vaikutusmahdollisuus tulevien mallistojen kehitykseen
  • Ja muita iloisia yllätyksiä!

Heimoon liittyminen

Liity Kalevala Korun Heimoon täällä

Voit kirjautua sisälle tilillesi milloin tahansa klikkaamalla ”Kanta-asiakkaat” –linkiä sivun oikeassa yläkulmassa. Paina tämän jälkeen ”Luo kanta-asiakastili” –painiketta, täytä pyydetyt tiedot ja paina ”Lähetä” -painiketta. Muista myös hyväksyä kanta-asiakkuuden ehdot.

Kun tilisi on luotu, saat tästä vielä vahvistuksen antamaasi sähköpostiosoitteeseen. Sähköpostiosoitteesi toimii jatkossa myös kirjautumiseen tarvittavana käyttäjätunnuksena. Kirjautumiseen lisäksi tarvittava salasana kannattaa valita huolella, jotta se on mahdollisimman helppo muistaa ja toisaalta myös mahdollisimman turvallinen. Käytä salasanassa mielellään myös isoja kirjaimia ja numeroita. 

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitustavat

Verkkokaupassamme käytössäsi ovat verkkopankit, luottokortit sekä Klarna Lasku, Erämaksu ja Tili. Tilauksen saat nopeasti R-Kioskille, pakettiautomaattiin, myymäläämme tai Postilla kotiovelle.

Tutustu maksu- ja toimitustapoihimme

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

verkkokauppa@kalevalakoru.fi
0207 611 311 (mpm/pvm)

Huoltopalvelu

Korujen huoltopalvelu

Jos oma Kalevala Korusi rikkoontuu tai vaatii huoltoa, voit lähettää sen huoltoon. Täytä huoltotilauslomake ja seuraa ohjeita:

Lähetä korusi huoltoon

Huoltokyselyt: huolto@kalevalakoru.fi