Heimo kanta-asiakkuuden ehdot

Heimo kanta-asiakkuuden ehdot

Kalevala Koru Heimo on Kalevala Korun kanta-asiakasohjelma. Heimoa hallinnoi Kalevala Koru Oy (myöhemmin Kalevala Koru). 

Heimon jäsenenä olet osa samanhenkistä yhteisöä, vahvojen suomalaisten ketjua. Tarjoamme Heimon jäsenille kanta-asiakasetuja, tietoa heitä kiinnostavista asioista ja mahdollisuuden vaikuttaa mallistojen suunnitteluun. 

Voit hyödyntää kanta-asiakasetuja verkkokaupassamme ja omissa myymälöissämme.

Heimon jäseneksi liittyessä asiakkaan on oltava vähintään 18-vuotias, ellei sovellettavasta pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu. Liittyminen edellyttää, että asiakas nimenomaisesti hyväksyy nämä ehdot ja pitää niitä itseään sitovina. Tämä tapahtuu liittymällä Heimon jäseneksi myymälässämme tai Sivustollamme.

Kalevala Korun Heimon jäsenyys on henkilökohtainen, ja vain jäsen itse saa tehdä asiakkuusohjelmaan liitännäisiä ostoksia, ellei erikseen toisin mainita. 

Jotta Kalevala Koru pystyy palvelemaan ohjelman jäseniä parhaalla mahdollisella tavalla, jäsenten on ilmoitettava Kalevala Korulle kaikista yhteystietojensa muutoksista joko päivittämällä yhteystietonsa sähköisessä kanta-asiakaspalvelussa osoitteessa www.kalevalakoru.fi/heimo tai lähettämällä muuttuneet yhteystietonsa sähköpostia osoitteeseen verkkokauppa[a]kalevalakoru.fi.

Kalevala Koru pidättää itsellään oikeuden ilman erillistä ilmoitusta lopettaa kanta-asiakasohjelma ja muuttaa tai tarkistaa sen ehtoja. Ehtojen muutoksista tiedotetaan lähettämällä jäsenille henkilökohtainen ilmoitus tai julkaisemalla päivitetyt ehdot Kalevala Korun verkkosivustolla kuukautta ennen muutosten voimaantuloa.

Kalevala Korulla on oikeus irtisanoa jäsenyys milloin tahansa, jos kyseinen jäsen on rikkonut Kalevala Korun Heimon ehtoja. Jäsen voi erota Kalevala Koru Heimosta milloin tahansa ilman irtisanomisaikaa lähettämällä sähköpostia osoitteeseen verkkokauppa[a]kalevalakoru.fi.

Ellei sovellettavasta pakottavasta lainsäädännöstä muuta johdu, Kalevala Korun kanta-asiakasohjelma Heimoa tulkitaan Suomen lakien mukaan ja siinä noudatetaan Suomen lainsäädäntöä. 

Yhteystiedot

Kalevala Koru Oy
Hankasuontie 11 A
00390 Helsinki

Puhelin: 0207 611 230
Sähköposti: verkkokauppa[a]kalevalakoru.fi
ma–pe 10–16

Ehdot päivitetty 15.5.2018

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.