Roosa nauha 2018 -kisan säännöt 

JÄRJESTÄJÄ 

Kalevala Koru Oy (”Kalevala Koru” tai ”järjestäjä”),
Hankasuontie 11A
00390 Helsinki, FINLAND 

OSALLISTUMISOIKEUS 

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 15 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt poislukien Kalevala Koru Oy:n oma henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat osallistumiseen vanhempien luvan.

KAMPANJA-AIKA

Kampanja-aika on 12.-21.10.2018

OSALLISTUMINEN 

Kilpailuun voi osallistua hakemalla kisakoodin lähimmältä Kalevala Koru -jälleenmyyjältä ja syöttämällä kisakoodi ja yhteystiedot Kalevala Korun kampanjasivustolla kisa.kalevalakoru.fi olevaan lomakkeeseen. Kisakoodikuponkeja on rajoitettu erä ja emme voi taata että jokaisella Kalevala Koru -jälleenmyyjällä on lipukkeita jaossa. 

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN 

Kaikista kilpailuun osallistuneista arvotaan 11 voittajaa. Palkintona on seuraavat tuotteet: 

1 kpl Vaaleanpunainen Jopo-pyörä (arvo 445€)

2 kpl Kalevala Koru Roosa nauha 2018 -korusettiä (arvo 255€/kpl)

3 kpl Lumene-tuotepakettia (arvo 65€/kpl)

5 kpl Fazer-tuotepakettia (arvo 16€/kpl)

Palkintoja ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse ma 22.10. Jos voittaja ei vastaa 2 viikon sisällä, valitaan uusi voittaja.  

JÄRJESTÄJÄN VASTUU 

Kalevala Koru vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Kalevala Koru ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Kalevala Korulle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Kalevala Korun niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin käyttöehtoja. Kalevala Koru pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan kilpailun sääntösivulla.

Kalevala Koru pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä, joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja kilpailuun osallistuessaan tai jotka ovat rikkoneet Facebookin käyttöehtoja.

Kalevala Koru ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun arvonnan suorittamiseen ja voittajan yhteystietoja palkinnon toimittamiseen.

Kalevala Korun Instagramissa järjestämä kilpailu on Kalevala Koru Oy:n järjestämä eikä Facebook ole missään tekemisissä kilpailun järjestämisen kanssa hallinnollisesti, sponsoroimalla, suosittelemalla tai millään muulla tavalla. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy tällä sivulla ja Facebookissa kerrotut yleiset ja kilpailukohtaiset säännöt ja ehdot sekä hyväksyy sen, ettei Facebookilla ole laillista tai muutakaan yhteyttä kilpailuun.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.