Liity korulaisten joukkoon

Naisten perustama Kalevala Koru on Suomen arvostetuin korubrändi ja muotoilutalo, jonka yli 80-vuotiaan toiminnan juuret kumpuavat designista, laadukkaista materiaaleista ja suomalaisesta käsityöstä.

Tehtaallamme Helsingin Pitäjänmäessä valmistuvat sekä Kalevala Korun että Lapponian korut. Korulaisia työskentelee lähes 100 eri tehtävissä korunvalmistuksessa, myynnissä, markkinoinnissa ja hallinnossa. Yrityksemme arvot avoimuus, toisten arvostus ja vastuullisuus ohjaavat työntekoamme.

Vastuullisuus näkyy jokapäiväisessä toiminnassamme ja tarkoittaa mm. kotimaista valmistusta, kierrätysmateriaalien käyttöä, tiukkoja ympäristönormeja sekä korkeatasoista raaka-aine- ja tuoteturvallisuutta. Tunnemme vastuuta myös kultasepäntaitoon liittyvän perinteen säilyttämisestä ja uudistamisesta sekä elinvoimaisen ja nykyaikaisen muotoilija- ja käsityöläisyhteisön vaalimisesta. Omistajajärjestö Kalevalaisten Naisten Liitto ry:n toiminnan kautta tuemme suomalaista kulttuurityötä.

Yrityksemme missio on voimaannuttaa ja kannustaa olemaan rohkeasti oma itsensä. Missiota viestii myös Kalevala Korun slogan Kesyttämätöntä kauneutta.

Avoimet työpaikat

Tällä hetkellä ei ole avoimia työpaikkoja.

Avoin hakemus

Voit myös lähettää meille avoimen hakemuksen. Säilytämme hakemuksia 15 kuukautta ja otamme yhteyttä, jos meillä on tarjolla sopiva työtilaisuus. 

Jätä avoin hakemus »

Avoin harjoittelupaikkahakemus korutuotantoon

Tällä hetkellä otamme harjoittelijoita etupäässä korutuotantoon. Harjoittelijana pääset tekemään tuotantoa alusta loppuun vahaosastolta seppien saliin. 

Jätä avoin harjoitteluhakemus »

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitustavat

Verkkokaupassamme käytössäsi ovat verkkopankit, luottokortit sekä Klarna Lasku, Erämaksu ja Tili. Tilauksen saat nopeasti R-Kioskille, pakettiautomaattiin, myymäläämme tai Postilla kotiovelle.

Tutustu maksu- ja toimitustapoihimme

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

[email protected]
0207 611 311 (mpm/pvm)

Huoltopalvelu

Korujen huoltopalvelu

Jos oma Kalevala Korusi rikkoontuu tai vaatii huoltoa, voit lähettää sen huoltoon. Täytä huoltotilauslomake ja seuraa ohjeita:

Lähetä korusi huoltoon

Huoltokyselyt: [email protected]