Rajalinin risti -riipus

Hopea
Börje Rajalinin suunnittelema ristiriipus on yksinkertaisuudessaan ajaton. Säädettävä pituus 45/50 cm. Riipus soveltuu kaiverrettavaksi.

140,00 €
Börje Rajalinin suunnittelema ristiriipus on yksinkertaisuudessaan ajaton. Säädettävä pituus 45/50 cm. Riipus soveltuu kaiverrettavaksi.

Materiaali: Hopea Pituus: 45/50 cm Korkeus: 27 mm Paino: 7 g Tuotekoodi: 2211370
  • Kokotaulukko
  • Hoito-ohjeet
  • Lisää toivelistalle
  • Toimitus & palautukset

Nopeat toimitukset (1–3 arkipäivää). Ilmainen vaihto & palautus. 

Rajalinin risti

Kalevala Koru on suomalaista koruaarteistoa parhaimmillaan. Pronssinen, hopeinen tai kultainen koru tuo viestin kaukaa menneisyydestä. Korun esikuvana on useimmiten arkeologisissa kaivauksissa löydetty museokoru, jonka historia ulottuu joskus lähes ajanlaskumme alkuun, joskus taas viikinkiaikaan tai viime vuosisadoille. Museokorut ovat tarjonneet rikkaan ornamenttimaailmansa pohjaksi myös kiehtoville korumuunnelmille. Moderneimmatkin Kalevala Koru -mallit ilmentävät vahvaa suomalaista kulttuuria, johon on vuosisatojen kuluessa yhdistynyt vaikutteita niin idästä kuin lännestäkin.

Koruinspiraatiota faneiltamme

Haluatko sinäkin inspiroida muita korunkäyttäjiä? Jaa oma korukuvasi Instagramissa tägillä #kalevalakoru. Katso lisää jaettuja kuvia  #kalevalakoru-sivulta.

Voisit pitää myös näistä

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.