Pohjoinen valo

Pohjoinen valo

8

Lajittelu:

Laskeva

Kahdeksan suomalaisen korumuotoilijan uniikit jalokivikorut juhlistavat Kalevala Korun 80-vuotispäivää

Harvinaisista Luumäen jaloberylleistä tehdyt Pohjoinen valo -korut myydään erikoishuutokaupassa Hagelstamilla tammikuussa 2018. Tuotto ohjataan Pelastakaa Lapset ry:lle vähävaraisten lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen.

Pohjoinen valo -korut nähtiin myös itsenäisyyspäivänä Presidentinlinnassa.

Kahdeksan suomalaista korumuotoilijaa sai Kalevala Korulta reilu vuosi sitten inspiroivan tehtävän. Jokainen sai eteensä ison ja sädehtivän Luumäen jaloberyllin ja pyynnön suunnitella siitä uniikin korun. Näin syntyi kahdeksan korun muodostama Pohjoinen valo -kokoelma, joka julkistettiin joulukuun alussa. Kalevala Korun juhlii 80-vuotispäiväänsä joulukuun 8. päivänä.

Pohjoinen valo -beryllikorujen suunnittelijat ovat Tiina ArkkoKirsti DoukasTaru Harmaala Chaloff, Heli KauhanenPekka KulmalaChao-Hsien Kuo, Olli Lindroos ja Petri Pulliainen.

Tammikuun 17. päivänä 2018 korut myydään Hagelstam & Co -huutokauppakamarin erikoishuutokaupassa. Tilaisuus järjestetään klo 18 osoitteessa Tehtaankatu 36, Helsinki.

Huutokaupan tavoitteena on saada kokoon reilu, viisinumeroinen summa, joka lahjoitetaan Pelastakaa Lapset ry:lle ohjattavaksi edelleen vähävaraisten lasten ja nuorten harrastustoiminnan tukemiseen. Myös huutokaupan järjestäjä Hagelstam & Co osallistuu lahjoitukseen omalla osuudellaan.

Pohjoinen valo -korut ovat yleisön nähtävillä joulukuun 9. päivästä lähtien Kalevala Korun Pohjoisesplanadin lippulaivamyymälässä.

Pohjoinen valo -jaloberyllikokoelma

Koruissa käytetyt jalokivet löytyivät Luumäeltä 2000-luvun alussa. Smaragdin ja akvamariinin kanssa samaan kiviryhmään kuuluva jaloberylli on yksi harvoista Suomen maaperästä löytyvistä, jalokiviksi luokiteltavista kivistä.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitustavat

Verkkokaupassamme käytössäsi ovat verkkopankit, luottokortit sekä Klarna Lasku, Erämaksu ja Tili. Tilauksen saat nopeasti R-Kioskille, pakettiautomaattiin, myymäläämme tai Postilla kotiovelle.

Tutustu maksu- ja toimitustapoihimme

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

verkkokauppa@kalevalakoru.fi
0207 611 311 (mpm/pvm)

Huoltopalvelu

Korujen huoltopalvelu

Jos oma Kalevala Korusi rikkoontuu tai vaatii huoltoa, voit lähettää sen huoltoon. Täytä huoltotilauslomake ja seuraa ohjeita:

Lähetä korusi huoltoon

Huoltokyselyt: huolto@kalevalakoru.fi