Hyvän onnen korut

Hyvän onnen korut

Hyvän onnen amuletit tunnetaan ympäri maailmaa. Toiset vannovat niiden voimaan, toisten mielestä ne ovat hömppää. Mutta uskoitpa sitten mahdollisuuksiisi vaikuttaa onneesi, onnen amuletit voivat olla hauskoja. Amuletti voi olla jokaiselle omanlainen ja hyvinkin henkilökohtainen.

 

Eräs mies kertoi aina laittavansa tärkeään liikeneuvotteluun kuvassa näkyvät Torin vasara -kalvosinnapit antamaan hyvää energiaa, kun taas eräs yrityksemme työntekijä suoritti menestyksellä sekä ylioppilaskirjoitukset että yliopiston pääsykokeet sama onnenkoru kaulassaan. 

Näin uuden vuoden alussa monella on mielessä tulevan vuoden suunnittelu. Oli sinulla sitten edessä uudet työkuviot, elämäntavat tai muutto uudelle paikkakunnalle, voi tuntua mukavalta tietää että mukana menossa on se voimaa ja onnea tuova koru tai muu amuletti. 

Onnen symboleja on lukuisia, mutta yksi tunnetuimmista lienee neliapila, jonka lehdet symboloivat uskomuksen mukaan uskoa, toivoa, rakkautta ja onnea. Esimerkiksi postauksen pääkuvassa näkyvä vihreällä kvartsilla koristeltu My Saaga -sarjan neliapila-hela  on monelle juuri se onnea tuova amuletti. Myös numeroita 7 ja 8 pidetään monissa kulttuureissa onnekkaina. Monelle koru on tärkeä onnen amuletti ja kulkee kantajansa mukana kaikissa tärkeissä elämän vaiheissa. Koruun liittyy yleensä myös tärkeitä muistoja.  

 

Kerro meille mikä koru on sinun onnen amulettisi alkavaan uuteen vuoteen? Kirjoita tarinasi alla olevaan kommenttikenttään!  

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.