Kalevala Korun Naarasleijona-arvonnan säännöt 

JÄRJESTÄJÄ

Kalevala Koru Oy (”Kalevala Koru” tai ”järjestäjä”),
Hankasuontie 11
00390 Helsinki, FINLAND 

OSALLISTUMISOIKEUS

Arvontaan voivat osallistua kaikki 15 vuotta täyttäneet Suomessa asuvat luonnolliset henkilöt poislukien Kalevala Koru Oy:n oma henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat osallistumiseen vanhempien luvan.

KAMPANJA-AIKA 

Kilpailun on käynnissä 27.3.-13.4.2020 (GMT+2).

OSALLISTUMINEN

Kilpailuun voi osallistua Kalevala Korun Facebook- tai Instagram-sivuilla. Kisaan osallistutaan molemmissa kanavissa kommentoimalla kisajulkaisua ja kertomalla kelle haluaisi lahjoittaa Suomen naarasleijona -pinssin ja miksi.

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN

Palkintona on 100 kpl Suomen naarasleijona -pinssejä (arvo 90 €). Kisaan osallistujista arvotaan yhteensä 100 kpl voittajia. Voittajat arvotaan kaikista osallistujista molemmista kanavista. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Voittajiin otetaan yhteyttä somen kautta 13.4. jälkeen. Voittaja sitoutuu itse selvittämään ehdottamansa henkilön yhteystiedot korun lähettämistä varten ja ilmoittaa ne Kalevala Korulle somen kautta. Palkinnot toimitetaan huhti-toukokuun aikana voittajille. 

JÄRJESTÄJÄN VASTUU

Kalevala Koru vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Kalevala Koru ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa Kalevala Korulle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT 

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Kalevala Korun niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin/Instagramin käyttöehtoja. Kalevala Koru pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan kilpailun sääntösivulla. Kalevala Koru pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä, joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja kilpailuun osallistuessaan tai jotka ovat rikkoneet Facebookin/Instagramin käyttöehtoja.

Kalevala Korun Facebookissa/Instagramissa järjestämä kilpailu on Kalevala Koru Oy:n järjestämä eikä Facebook ole missään tekemisissä kilpailun järjestämisen kanssa hallinnollisesti, sponsoroimalla, suosittelemalla tai millään muulla tavalla. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy tällä sivulla ja Facebookissa/Instagramissa kerrotut yleiset ja kilpailukohtaiset säännöt ja ehdot sekä hyväksyy sen, ettei Facebookilla/Instagramilla ole laillista tai muutakaan yhteyttä kilpailuun.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.