Marja Arola


Mallistoihinsa kultaseppä, taideopettaja ja korumuotoilija Marja Arola saa innoituksensa intensiivisistä luontokokemuksista. Myös ihmiset inspiroivat häntä - sekä Suomessa että ulkomailla, jossa hän matkustaa paljon. Hän elää ja innostuu keskusteluista ja erilaisista tarinatuokioista. Muihin kulttuureihin tutustuminen on opettanut hänet näkemään lähemmäs ja arvostamaan paremmin myös suomalaista kulttuuria.

Töillään Marja Arola haluaa tuoda kauneutta, harmoniaa ja onnellisuutta ihmisille. Myös eettisyys on läsnä kaikessa mitä hän tekee. Suurin onnistumisen tunne tulee kiitoksen saamisesta.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitustavat

Verkkokaupassamme käytössäsi ovat verkkopankit, luottokortit sekä Klarna Lasku, Erämaksu ja Tili. Tilauksen saat nopeasti R-Kioskille, pakettiautomaattiin, myymäläämme tai Postilla kotiovelle.

Tutustu maksu- ja toimitustapoihimme

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

[email protected]
0207 611 311 (mpm/pvm)

Huoltopalvelu

Korujen huoltopalvelu

Jos oma Kalevala Korusi rikkoontuu tai vaatii huoltoa, voit lähettää sen huoltoon. Täytä huoltotilauslomake ja seuraa ohjeita:

Lähetä korusi huoltoon

Huoltokyselyt: [email protected]