Mallistokyselyarvonnan viralliset säännöt

1. Järjestäjä
Kalevala Koru Oy, Strömbergintie 4, 00380 Helsinki (Jäljempänä “Järjestäjä”)

2. Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 15 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt poislukien Kalevala Koru Oy:n oma henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä.

3. Kampanja-aika
Arvontaan voi osallistua 19.9.-24.9.2017. Osallistumista arvontaan ei hyväksytä kampanja-ajan päättymiseen jälkeen. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumiseen.

4. Kuinka osallistua arvontaan
Osallistuminen tapahtuu Kalevala Korun Surveypal-sivustolla luoman kyselyn kautta. Osallistu kyselyyn, syötä yhteystietosi lomakkeelle ja lähetä osallistumisesi. Täyttämällä sähköpostiosoitteesi ja lähettämällä lomakkeen hyväksyt arvonnan viralliset säännöt.

5. Palkinnot ja niiden arvonta
Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yksi (1) 100 € arvoinen lahjakortti Kalevala Korun verkkokauppaan. Kalevala Koru arpoo voittajan kaikkien kyselyyn vastanneiden joukosta.

6. Palkinnon luovutus/Julkisuus
Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti heidän ilmoittamaansa yhteystietoa käyttäen 30.9.2017 mennessä. Mikäli voittoilmoitus palautuu virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi, johtaa tämä voittajan hylkäämiseen. Tämän jälkeen Järjestäjä suorittaa arvonnan uudelleen.

7. Järjestäjän vastuu
Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän arvontaan tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa puutteellisista ja virheellisistä osallistumisista tai sähköpostiliikenteessä mahdollisesti esiintyvistä häiriöistä. Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista tietokonehäiriöistä, vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän arvontaan.

8. Arpajaisvero / Vaihto
Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä mainituista palkinnoista. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

9. Henkilötietojen käsittely 
Kyselyyn osallistumisen yhteydessä annettua sähköpostiosoitetta käytetään ainoastaan voitosta ilmoittamiseen. Arvontaan osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön.

10. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia
Osallistumalla tähän arvontaan osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä arvonnan virallisia sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.