Lumihiutale-kaulakoru

Hopea
Ensilumen herkkyys ja puhtaus hopeaan ikuistettuna. Lumihiutale-kaulakorua voi käyttää myös ilman riipusosaa. Säädettävä pituus 45/42 cm.
190,00 €
Ensilumen herkkyys ja puhtaus hopeaan ikuistettuna. Lumihiutale-kaulakorua voi käyttää myös ilman riipusosaa. Säädettävä pituus 45/42 cm.
Materiaali: Hopea Pituus: 42/45 cm Korkeus: 64 mm Paino: 25 g Tuotekoodi: 236826045
  • Kokotaulukko
  • Hoito-ohjeet
  • Lisää toivelistalle
  • Toimitus & palautukset

Nopeat toimitukset (1–3 arkipäivää). Ilmainen vaihto & palautus. 

Kalevala Koru kesäale

Lumihiutale

Pakkasyönä se keinahteli alas taivaalta tuhansien tovereidensa kanssa. Aamun siniharmailla hämärillä se narskui hauskasti kulkijan askeleen alla pehmetäkseen iltapäivällä osaksi ilmassa viuhuvaa lumipalloa. Kevään korvalla se solisi purossa. Lumihiutale. Luonnon muovaama koru kuten jääkukkaset pakkasen piirtäminä kuistin ikkunaruudussa. Kultaseppä Terhi Koiviston suunnittelema Lumihiutale ilmentää ensilumen herkkyyttä ja sen kristallin hohtoista valoleikkiä hangen pinnalla.

Katso kaikki sarjan korut »

Koruinspiraatiota faneiltamme

Haluatko sinäkin inspiroida muita korunkäyttäjiä? Jaa oma korukuvasi Instagramissa tägillä #kalevalakoru. Katso lisää jaettuja kuvia  #kalevalakoru-sivulta.

Voisit pitää myös näistä

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.