Lätäkkötyttö-solkiriipus

Hopea
Lätäkkötyttö on pienoisveistos, jota voi käyttää myös koruna. Tyttöhahmo toimii riipuksena ja kullattu lätäkköjalusta rintaneulana.

Tämä tilaustuote ei ole ostettavissa verkkokaupan kautta. Jos olet kiinnostunut tuotteesta, ota yhteyttä lähimpään tuotetta myyvään Kalevala Koru –myyntipisteeseen tai kysy lisää verkkokaupan asiakaspalvelusta.

1 190,00 €

Lätäkkötyttö on pienoisveistos, jota voi käyttää myös koruna. Tyttöhahmo toimii riipuksena ja kullattu lätäkköjalusta rintaneulana.

Materiaali: Hopea Pituus: 70/80 cm Korkeus: 69 mm Tuotekoodi: 226978080
  • Kokotaulukko
  • Hoito-ohjeet
  • Lisää toivelistalle
  • Toimitus & palautukset

Lätäkkötyttö – uskalla vain!

Kalevala Korun 80-vuotisjuhlavuoden kunniaksi kaksi tunnettua taiteilijaa, Kim Simonsson ja Kirsti Doukas, ovat toteuttaneet yhteistyönä Lätäkkötyttö-pienoisveistoksen, jota voi käyttää myös koruna. Kirsti Doukasin koruksi muotoileman hopeisen Lätäkkötytön mallina on ollut Kim Simonssonin samanniminen keramiikkaveistos. Simonssonin töissä tyttöhahmot ovat vahvoja, ei alistettuja: ”He toteuttavat rohkeasti itseään sovinnaisuuden rajat ja perinteiset normikäsitykset kyseenalaistaen. Tähän kannustaa kaikkia tyttöjä ja naisia myös lätäkköön hyppäävä peloton pikkutyttö – ole rohkeasti oma itsesi!” toteaa Kim Simonsson. Pienoisveistoksia on valmistettu rajoitettu sarja.

Design
Kim Simonsson / Kirsti Doukas

Koruinspiraatiota faneiltamme

Haluatko sinäkin inspiroida muita korunkäyttäjiä? Jaa oma korukuvasi Instagramissa tägillä #kalevalakoru. Katso lisää jaettuja kuvia  #kalevalakoru-sivulta.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.