Ensi- ja turvakotien Liitto

Ostamalla joulun parhaat korulahjat Kalevala Korun verkkokaupasta tuet samalla hyväntekeväisyyskohteidemme toimintaa!

Hyväntekeväisyydellä on ollut keskeinen rooli Kalevala Korun toiminnassa koko yrityksen yli 80-vuotisen historian ajan. Kalevala Korun myyntituottoja ohjataan suomalaisen kulttuurin edistämiseen, ja erityisten hyväntekeväisyyskorujen myynnillä tuetaan tiettyjen järjestöjen ja säätiöiden toimintaa.

Tänä jouluna voit tukea hyväntekeväisyystoimintaa ostamalla korulahjat Kalevala Korun verkkokaupasta ja lisäämällä tilaukseesi lahjoitustuotteen. Jokaisesta yli 100 euron ostoksesta Kalevala Koru lahjoittaa 5 euroa valitulle hyväntekeväisyyskohteelle. Et siis lahjoita itse, vaan Kalevala Koru lahjoittaa puolestasi!

Kampanja on voimassa 24.12.2018 saakka. Kertyneet varat Kalevala Koru lahjoittaa yhteistyökumppanille tammikuun 2019 aikana. 

Toimi näin: Klikkaa ALLA olevaa Ensi- ja turvakotien Liiton logoa, siirry tuotesivulle ja lisää se koriin. Ostoskorin maksuvaiheessa näet lahjoituksesi ostosten mukana.    

Kiitos avustasi!

  

Valintaa täsmääviä tuotteita ei ole.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.