Lahjakortti Kalevala Korun verkkokauppaan

Lahjakortti Kalevala Korun verkkokauppaan

Kalevala Korun lahjakortti on vaivaton tapa muistaa päivänsankaria tai ilahduttaa ystävää. Valitse korttiin haluamasi summa, täytä lomakkeelle omat ja vastaanottajan tiedot sekä lisää korttiin haluamasi viesti. Tilauksen jälkeen lahjakortti lähetetään suoraan saajan sähköpostiosoitteeseen.

Vaihtoehtoisesti voit myös lähettää lahjakortin omaan sähköpostiosoitteeseesi ja antaa lahjakorttikoodin lahjansaajalle henkilökohtaisesti.

Huomioithan että lahjakortti käy maksuvälineenä ainoastaan Kalevala Korun verkkokaupassa (ei Kalevala Koru -myyntipisteissä). Lahjakortti on voimassa 12kk ostopäivästä lähtien.

Jos olet lähettämässä lahjakorttia muualla kuin Suomessa asuvalle henkilölle, ota ensin yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun.

Varastossa.

Tuotekoodi: LK
  • Hoito-ohjeet
  • Lisää toivelistalle
  • Toimitus & palautukset

Kuvia koruista faneiltamme

Haluatko sinäkin inspiroida muita korunkäyttäjiä? Jaa oma korukuvasi Instagramissa tägillä #kalevalakoru. Katso lisää jaettuja kuvia  #kalevalakoru-sivulta.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitustavat

Verkkokaupassamme käytössäsi ovat verkkopankit, luottokortit sekä Klarna Lasku, Erämaksu ja Tili. Tilauksen saat nopeasti R-Kioskille, pakettiautomaattiin, myymäläämme tai Postilla kotiovelle.

Tutustu maksu- ja toimitustapoihimme

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10 - 16 ja
online chat klo 13 - 21.

verkkokauppa@kalevalakoru.fi
0207 611 311 (mpm/pvm)

Huoltopalvelu

Korujen huoltopalvelu

Jos oma Kalevala Korusi rikkoontuu tai vaatii huoltoa, voit lähettää sen suoraan huoltopalveluumme. Täytä huoltotilauslomake ja seuraa ohjeita:

Lähetä korusi huoltoon

Huoltokyselyt: huolto@kalevalakoru.fi