Lahjakortti verkkokauppaan

Lahjakortti verkkokauppaan

Muista lähimmäistäsi verkkokauppalahjakortilla ja anna hänen itse valita mieleinen koru. Lahjakortti toimitetaan sähköpostilla valintasi mukaan joko lahjansaajalle tai sinulle itsellesi. Voit myös antaa lahjakortin lahjansaajalle henkilökohtaisesti lähettämällä sen omaan sähköpostiosoitteeseesi ja tulostamalla sen. Lisää tällöin oma sähköpostisi vastaanottajan sähköposti -kenttään.


Huomioithan että lahjakortti käy maksuvälineenä ainoastaan Kalevala Korun verkkokaupassa (ei Kalevala Koru -myyntipisteissä). Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä lähtien. Jos olet lähettämässä lahjakorttia muualla kuin Suomessa asuvalle henkilölle, ota ensin yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun.

Varastossa.

Tuotekoodi: LK
  • Hoito-ohjeet
  • Lisää toivelistalle
  • Toimitus & palautukset

Kuvia koruista faneiltamme

Haluatko sinäkin inspiroida muita korunkäyttäjiä? Jaa oma korukuvasi Instagramissa tägillä #kalevalakoru. Katso lisää jaettuja kuvia  #kalevalakoru-sivulta.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitustavat

Verkkokaupassamme käytössäsi ovat verkkopankit, luottokortit sekä Klarna Lasku, Erämaksu ja Tili. Tilauksen saat nopeasti R-Kioskille, pakettiautomaattiin, myymäläämme tai Postilla kotiovelle.

Tutustu maksu- ja toimitustapoihimme

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

[email protected]
0207 611 311 (mpm/pvm)

Huoltopalvelu

Korujen huoltopalvelu

Jos oma Kalevala Korusi rikkoontuu tai vaatii huoltoa, voit lähettää sen huoltoon. Täytä huoltotilauslomake ja seuraa ohjeita:

Lähetä korusi huoltoon

Huoltokyselyt: [email protected]