Lahjakortti verkkokauppaan

Muista lähimmäistäsi verkkokauppalahjakortilla ja anna hänen itse valita mieleinen koru. Lahjakortti toimitetaan sähköpostilla valintasi mukaan joko lahjansaajalle tai sinulle itsellesi. Voit myös antaa lahjakortin lahjansaajalle henkilökohtaisesti lähettämällä sen omaan sähköpostiosoitteeseesi ja tulostamalla sen. Lisää tällöin oma sähköpostisi vastaanottajan sähköposti -kenttään. Lahjakortit toimitetaan aina sähköisesti sähköpostiosoitteeseen, mutta kassasivulla on toimitustapana automaattisesti Paketti kotiovelle 0 eur. Sen voi jättää huomioimatta. Mikäli lahjakortti ei heti saavu sähköpostiisi, tarkistathan roskapostisi.   


Huomioithan että lahjakortti käy maksuvälineenä ainoastaan Kalevala Korun verkkokaupassa (ei Kalevala Koru -myyntipisteissä). Lahjakortti on voimassa 12 kk ostopäivästä lähtien. 


Jos olet lähettämässä lahjakorttia muualla kuin Suomessa asuvalle henkilölle, ota ensin yhteyttä verkkokaupan asiakaspalveluun

Tuotekoodi: LK
  • Hoito-ohjeet
  • Lisää toivelistalle
  • Toimitus & palautukset

Koruinspiraatiota faneiltamme

Haluatko sinäkin inspiroida muita korunkäyttäjiä? Jaa oma korukuvasi Instagramissa tägillä #kalevalakoru. Katso lisää jaettuja kuvia  #kalevalakoru-sivulta.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.