JÄRJESTÄJÄ / ORGANIZER 

Kalevala Koru Oy (”Kalevala Koru” tai ”järjestäjä”),
Hankasuontie 11
00390 Helsinki, FINLAND 

OSALLISTUMISOIKEUS

Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 15 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt poislukien Kalevala Koru Oy:n oma henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat osallistumiseen vanhempien luvan.

KAMPANJA-AIKA

Kampanja-aika on 29.3. - 30.4.2019

OSALLISTUMINEN 

Kilpailuun voi osallistua vastaamalla Kalevala Korun verkkosivuilla olevaan arvontaan jättämällä yhteystietonsa (nimi ja sähköpostiosoite).

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN 

Kaikista kilpailuun osallistuneista arvotaan 5 voittajaa. Palkintoina arvontaan:

  • 5 kpl Kalevala Korun verkkokaupan 100 € lahjakortteja. Lahjakortit arvotaan kilpailun päättymisen jälkeen viimeistään 11.5. mennessä. 

Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi.

Arvonnan voittajiin otetaan yhteyttä sähköpostitse kunkin arvonnan jälkeen. Jos voittaja ei vastaa 2 viikon sisällä, valitaan uusi voittaja.

Pääpalkinto toimitetaan voittajalle postitse hänen osoittamaansa osoitteeseen. Lahjakortit toimitetaan voittajille sähköpostitse heidän osoittamaan sähköpostiosoitteeseen.   

JÄRJESTÄJÄN VASTUU 

Kalevala Koru vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Kalevala Koru ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Kalevala Korulle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT 

Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Kalevala Korun niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Kalevala Koru pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan kilpailun sääntösivulla.

Kalevala Koru pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä, joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja kilpailuun osallistuessaan.

Kalevala Koru ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun arvonnan suorittamiseen ja voittajan yhteystietoja palkinnon toimittamiseen.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.