Kalevala Smart Rings

Kalevala Smart Rings

Kalevala Smart Rings -älysormusmallistoa on saatavilla rajoitettu erä. Tiedustelut Moodmetriciltä.

Kalevala Smart Ring -älysormusmallisto on kehitetty yhteistyössä suomalaisen yrityksen Moodmetricin ja Kalevala Korun liiketoimintayksikön, Kalevala Innovation Labin kanssa. 

Kalevala Smart Ring -älysormuksien avulla on helppoa ymmärtää stressiä ja palautumisen tarvetta. Älysormus antaa tarkkaa ja reaaliaikaista tietoa stressitasojen vaihteluista tulkitsemalla autonomisen hermoston reaktioita. Sormus mittaa ihon sähkönjohtavuuden muutosta (eng. electrodermal activity, EDA), jonka avulla saadaan tietoa käyttäjänsä stressistä ja rauhallisuudesta. Mittausmenetelmä on ollut psykologien käytössä jo yli 100 vuotta ja sormuksilla saadaan tarkkaa signaalia nyt kannettavassa muodossa. Tuote soveltuu erityisesti pitkän aikavälin jatkuvaan stressin mittaukseen. Kalevala Smart Ring -älysormus yhdistetään Moodmetricin kehittämään ilmaiseen mobiilisovellukseen, jonka avulla käyttäjän on yksinkertaista tulkita stressiä ja palautumista.

 

Tutustu sormuksen käyttöön alla olevalla videolla ja lue älysormusmalliston kasvon, Vastaiskuankeudelle.fi-blogin Jennyn kokemuksia sormuksen käytöstä tästä.

Löydä oma yksilöllinen kuormituksen ja palautumisen tasapaino ja voi paremmin.

Valintaa täsmääviä tuotteita ei ole.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.