Hyväntekeväisyyskorut

Hyväntekeväisyyskorut

Yrityksemme suhde hyväntekeväisyyteen on poikkeava, koska yrityksen alku ja syy olla olemassa juontaa juurensa hyväntekeväisyysajatuksesta. Perustajina oli 1930-luvulla joukko yhteiskunnallisesti aktiivisia ja tiedostavia naisia, jotka korujen myynnillä halusivat pystyttää patsaan kalevalaiselle naiselle. Kerätyillä varoilla päätettiin kuitenkin auttaa sodan hädänalaisia; perustettiin Äitikoteja, lepopaikkoja monilapsisten perheiden äideille ja avustettiin myös muun muassa lastenkoteja ja Karjalan evakoiden tilapäiskoteja.

Myöhemmin hyväntekeväisyyskorujen tuotolla on jatkettu pitkää perinnettä yhteiskunnallisesti merkittävien hankkeiden tukemisessa. Korujen avustuskohteiksi on vuosien varrella valikoitunut erityisesti naisia ja lapsia tukevia kohteita, kuten esimerkiksi Roosa nauha, Naisten Pankki ja Pelastakaa Lapset ry. Tutustu mallistossamme tällä hetkellä oleviin hyväntekeväisyyskoruihin alla.

Näytetään 10 tuote(tta)
Laskeva
 1. Roosa nauha -riipus
  Roosa nauha -riipus
  Hopea
  145,00 €
  Tutustu
 2. Syli-riipus
  Syli-riipus
  Hopea
  129,00 €
  Tutustu
 3. Tahto-riipus iso
  Tahto-riipus iso
  Hopea
  182,00 €
  Tutustu
 4. Tahto-riipus pieni
  Tahto-riipus pieni
  Hopea
  106,00 €
  Tutustu
 5. Lapsi-koru (1 kivi)
  Lapsi-koru (1 kivi)
  Kulta 14K
  670,00 €
  Tutustu
Laskeva
! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.