Hyväntekeväisyyskorut

Hyväntekeväisyyskorut

Yrityksemme suhde hyväntekeväisyyteen on poikkeava, koska yrityksen alku ja syy olla olemassa juontaa juurensa hyväntekeväisyysajatuksesta. Perustajina oli 1930-luvulla joukko yhteiskunnallisesti aktiivisia ja tiedostavia naisia, jotka korujen myynnillä halusivat pystyttää patsaan kalevalaiselle naiselle. Kerätyillä varoilla päätettiin kuitenkin auttaa sodan hädänalaisia; perustettiin Äitikoteja, lepopaikkoja monilapsisten perheiden äideille ja avustettiin myös muun muassa lastenkoteja ja Karjalan evakoiden tilapäiskoteja.

Myöhemmin hyväntekeväisyyskorujen tuotolla on jatkettu pitkää perinnettä yhteiskunnallisesti merkittävien hankkeiden tukemisessa. Korujen avustuskohteiksi on vuosien varrella valikoitunut erityisesti naisia ja lapsia tukevia kohteita, kuten esimerkiksi Roosa nauha, Naisten Pankki ja Pelastakaa Lapset ry. Tutustu mallistossamme tällä hetkellä oleviin hyväntekeväisyyskoruihin alla.

8 tuotetta
Laskeva
 1. Roosa nauha -riipus
  Roosa nauha -riipus
  Hopea
  145,00 €
  Tutustu
 2. Syli-riipus
  Syli-riipus
  Hopea
  129,00 €
  Tutustu
 3. Tahto-riipus
  Tahto-riipus
  Hopea
  182,00 €
  Tutustu
 4. Tahto-riipus
  Tahto-riipus
  Hopea
  106,00 €
  Tutustu
 5. Lapsi-koru (1 kivi)
  Lapsi-koru (1 kivi)
  14K Kulta
  595,00 €
  Tutustu
Laskeva
! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitus

Verkkopankit, luottokortit ja Klarna-lasku. Nopea toimitus Postin pakettiautomaattiin tai kotiovelle, R-Kioskille tai myymäläämme.

LUE LISÄÄ » 

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

verkkokauppa[a]kalevalakoru.fi
0207 611 311 (mpm/pvm)

LÄHETÄ VIESTI »

Huoltopalvelu

Korujen hoito ja huolto

Tarjoamme hoito-ohjeita ja huoltoa valmistamillemme koruille.

LUE LISÄÄ »