Evolution Series by Nightwish

Evolution Series by Nightwish

Evolution Series by Nightwish

EVOLUTION SERIES BY NIGHTWISH on Kalevala Korun ja Nightwish-yhtyeen kanssa yhteistyönä luotu korusarja. Vuoden 2015 keväästä lähtien Nightwishin solisti, hollantilainen sopraano Floor Jansen on toiminut Kalevala Korun korukasvona. Syksyllä 2015 yhteistyö laajeni kun yhtyeen kanssa yhdessä suunniteltu korusarja, Evolution Series by Nightwish, julkaistiin.

Korusarja on uskollinen Nighwishin ”Endless Forms Most Beautiful” -teemalle elämän monimuotoisuudesta. Tätä yhtyeen perustaja, muusikko Tuomas Holopainen myös painotti yhteistyössä.
“Bändille oli tärkeää heti alusta lähtien, että kun korusarjaa lähdetään tekemään, se heijastaa jollain tavalla uuden levymme teemaa. Levyn sanoma viittaa elämän monimuotoisuuteen tällä planeetalla; olemme yhtä, samasta DNA:sta tehty, kaikki samaa ainetta. Se on äärettömän kaunis ja nöyräksi tekevä fakta, jota haluamme tuoda levyllä esiin. Tätä samaa teemaa noudattelee myös uusi korusarja."

Evolution Series by Nightwish -sarjaan kuuluvat kaksi erilaista hopeista riipusta ja rannekoru. Isompi riipus on saanut muotonsa fossiilisesta merieläimestä ammoniitista. Pienempi riipus noudattelee DNA:n spiraalimaista kuviota.

Korusarja on myynnissä Kalevala Korun verkkokaupassa, Kalevala Koru -myyntipisteissä kautta maan sekä tietenkin yhtyeen virallisessa fanituotekaupassa Nightwish-shopissa shop.nightwish.com.

Valintaa täsmääviä tuotteita ei ole.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.