Korukeskiviikko Facebook-kilpailun säännöt

JÄRJESTÄJÄ
Kalevala Koru Oy (”Kalevala Koru” tai ”järjestäjä”),
Strömbergintie 4
00380 Helsinki

OSALLISTUMISOIKEUS
Arvontaan voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 16 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet arvonnan tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen.

KAMPANJA-AIKA
Kampanja-aika on 2.12. – 13.12.2015.

OSALLISTUMINEN
Arvontaan voi osallistua kirjoittamalla Kalevala Korun #korukeskiviikko-blogisivulla tai Kalevala Korun Facebook-sivuilla korukeskiviikko-kilpailupostauksen kommenttikenttään suosikkikuvansa kuudesta korukuvasta. 

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN 
Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yksi (1) vapaavalintainen koru blogipostauksessa esiintyvien korujen joukosta (arvo riippuu valitusta korusta).  Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Järjestäjän edustajat arpovat voittajan osallistujien keskuudesta. Olemme yhteydessä voittajiin sähköpostilla 16.12. mennessä.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Kalevala Koru vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Kalevala Koru ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Kalevala Korulle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT
Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Kalevala Korun niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Facebookin käyttöehtoja. Kalevala Koru pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan Kalevala Korun Facebook sivulla.

Arvonta ei ole Facebookin sponsoroima, suosittelema, hallinnoima eikä millään tavalla liity Facebookiin. Osallistuja antaa tietonsa Kalevala Korun käyttöön, eikä Facebookille. Arvontaan osallistujat sitoutuvat vapauttamaan Facebookin kaikista arvontaa koskevista ja siihen liittyvistä vastuista ja vaatimuksista.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.