Toivotuimmat Klassikot -arvonnan säännöt

1. Järjestäjä
Kalevala Koru Oy, Strömbergintie 4, 00380 Helsinki (Jäljempänä “Järjestäjä”)

2. Osallistumiskelpoisuus
Arvontaan voivat osallistua kaikki Suomessa asuvat 15 vuotta täyttäneet luonnolliset henkilöt poislukien Kalevala Koru Oy:n oma henkilökunta ja heidän perheenjäsenensä.

3. Kampanja-aika
Arvontaan voi osallistua 15.1.-15.2.2016. Osallistumista arvontaan ei hyväksytä kampanja-ajan päättymiseen jälkeen. Järjestäjä ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista esteistä arvontaan osallistumiseen.

4. Kuinka osallistua arvontaan
Osallistuminen tapahtuu Kalevala Korun verkkosivustolla osoitteessa kalevalakoru.fi/fi/toivotuimmat. Valitse oma suosikkikorusi ja syötä sähköpostiosoitteesi osallistumislomakkeelle, hyväksy arvonnan viralliset säännöt ja lähetä osallistumisesi. Voit osallistua äänestykseen vain kerran.

5. Palkinnot ja niiden arvonta
Kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan yksi (1) 100 € arvoinen lahjakortti Kalevala Korun verkkokauppaan. Kalevala Koru arpoo voittajan kaikkien äänestykseen osallistuneiden joukosta.

6. Palkinnon luovutus/Julkisuus
Voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti heidän ilmoittamaansa yhteystietoa käyttäen helmikuun 2016 loppuun mennessä. Lisäksi voittajan nimi voidaan julkaista Kalevala Korun omilla sivustoilla sekä sosiaalisessa mediassa. Mikäli voittoilmoitus palautuu virheellisten tietojen tai muun toimitusesteen vuoksi, johtaa tämä voittajan hylkäämiseen. Tämän jälkeen Järjestäjä suorittaa arvonnan uudelleen.

7. Järjestäjän vastuu
Järjestäjän kollektiivinen vastuu osanottajia kohtaan ei ylitä näissä virallisissa säännöissä mainitun palkinnon arvoa tai määrää. Palkinnon vastaanottaja vapauttaa Järjestäjän kaikesta vastuusta, joka koskee vammaa tai vahinkoa, joka aiheutuu tai jonka väitetään aiheutuneen osallistumisesta tähän kilpailuun tai palkinnon lunastamisesta tai käyttämisestä. Järjestäjä ei vastaa puutteellisista ja virheellisistä osallistumisista tai sähköpostiliikenteessä mahdollisesti esiintyvistä häiriöistä. Järjestäjä ei myöskään vastaa mahdollisista tietokonehäiriöistä, vahingoista tai kustannuksista, jotka aiheutuvat tai joiden väitetään aiheutuneen välittömästi tai välillisesti osallistumisesta tähän kilpailuun.

8. Arpajaisvero / Vaihto
Järjestäjä sitoutuu maksamaan lakisääteisen arpajaisveron näissä virallisissa säännöissä mainituista palkinnoista. Voittaja vastaa kaikista muista voiton hyväksymiseen tai sen toteuttamiseen liittyvistä mahdollisista kustannuksista. Palkintoa ei vaihdeta rahaksi tai muuhun tavaraan.

9. Henkilötietojen käsittely
Kilpailijoiden osallistumisen yhteydessä antamia henkilötietoja käsitellään henkilötietolain mukaisesti. Kilpailuun osallistuneiden henkilötietoja ei käytetä suoramarkkinointiin ilman henkilön suostumusta, eikä niitä luovuteta kolmansien osapuolien käyttöön. Osallistujilla on mahdollisuus tilata Kalevala Korun uutiskirje, jolloin heidän sähköpostiosoitteensa lisätään Kalevala Korun markkinointirekisteriin.

10. Viralliset säännöt koskevat kaikkia osallistujia
Osallistumalla tähän kilpailuun osanottajat sitoutuvat noudattamaan näitä kilpailun virallisia sääntöjä ja Järjestäjän päätöksiä. Järjestäjä pidättää itsellään oikeuden säännönmuutoksiin.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.