Kalevala Korun Ystävänpäiväkilpailun säännöt

JÄRJESTÄJÄ
Kalevala Koru Oy (”Kalevala Koru” tai ”järjestäjä”),
Strömbergintie 4
00380 Helsinki

OSALLISTUMISOIKEUS
Kilpailuun voivat osallistua Suomessa pysyvästi asuvat 13 vuotta täyttäneet henkilöt, pois lukien niiden yhtiöiden työntekijät ja heidän perheenjäsenensä, jotka ovat osallistuneet kilpailun tai sen osien valmisteluun tai toteuttamiseen. Alle 18-vuotiaat tarvitsevat osallistumiseen vanhempien luvan.

KAMPANJA-AIKA
Kampanja-aika on 12.1. – 28.1.2016.

OSALLISTUMINEN
Kilpailuun voi osallistua jakamalla kuvan itsestään ja ystävästään Instagramissa hashtagilla #KKystävänpäivä ja merkitsemällä Kalevala Koru kuvaan tunnuksella @kalevalakoru. Instagram-profiilin tulee olla avoin, jotta kilpailuun voi osallistua. Kuvan lähettämällä osallistuja vakuuttaa, että hän omistaa oikeudet lähettämäänsä kuvaan, hänellä on kuvassa esiintyvien henkilöiden lupa kuvan julkaisuun ja että hänellä on kuvassa mahdollisesti esiintyvien alle 18-vuotiaiden lasten kummankin vanhemman suostumus kuvan julkaisemiseen. Osallistumalla kilpailuun osallistuja antaa Kalevala Korulle oikeudet kuvan kaupalliseen käyttöön.   

PALKINNOT JA NIISTÄ ILMOITTAMINEN 
Kaikista kilpailuun lähetetyistä kuvista valitaan 10 parasta kuvaa, jotka pääsevät mukaan Kalevala Korun ystävänpäivämainokseen. Mainos tulee näkymään kauppakeskus Forumin mainosnäytöillä Helsingissä ystävänpäiväviikolla (viikko 6), sekä Kalevala Korun sekä valtuutettujen Kalevala Koru -jälleenmyyjien some-kanavissa ja myymälänäytöillä. Mainokseen mukaan otettujen kuvien lähettäjille ilmoitetaan valinnasta Instagramin kautta 29.1. Mikäli mainokseen valitun kuvan lähettäjä tai kuvassa esiintyvät henkilöt ovat alaikäisiä, tarvitsemme kaikkien alaikäisten molempien vanhempien suostumuksen kirjallisesti.   

Lisäksi kaikkien osallistuneiden kesken arvotaan 5 paria uudistettuja Euran sydän -riipuksia (5 x 2 kpl, yhteensä 10 korua). Yhden korun arvo on 39 €. Palkintoa ei voi muuttaa rahaksi tai muiksi palkinnoiksi. Olemme yhteydessä voittajiin Instagramin kautta 29.1. Mikäli voittajaa ei tavoiteta 3.2. mennessä, arvotaan uusi voittaja.

JÄRJESTÄJÄN VASTUU
Kalevala Koru vastaa palkintoihin liittyvästä mahdollisesta arpajaisverosta. Kalevala Koru ei vastaa tietoteknisistä syistä johtuvista ongelmista tai esteistä arvontaan osallistumisessa tai palkinnon vastaanottamisessa. Osallistuja vastaa osallistumisen yhteydessä Kalevala Korulle antamiensa yhteystietojen oikeellisuudesta.

MUUT EHDOT
Osallistumalla arvontaan osallistuja sitoutuu noudattamaan näitä sääntöjä ja Kalevala Korun niiden nojalla tekemiä päätöksiä. Arvonnan sääntöjen lisäksi osallistujat sitoutuvat noudattamaan Instagramin käyttöehtoja. Kalevala Koru pidättää oikeuden tehdä muutoksia ilman erillistä ilmoitusta arvontaan, sen sääntöihin, palkintoihin, ajankohtaan tai muihin kilpailun toteuttamiseen vaikuttaviin seikkoihin. Muutoksista ilmoitetaan kilpailun sääntösivulla.

Kalevala Koru pidättää oikeuden hylätä kilpailusta henkilöt, jotka ovat rikkoneet näitä sääntöjä, joiden on syytä epäillä käyttäneen epärehellisiä keinoja kilpailuun osallistuessaan tai jotka ovat rikkoneet Instagramin käyttöehtoja.

Kalevala Koru ei kerää osallistujien yhteystietoja, nimimerkkejä tai muita tietoja eikä niitä käytetä suoramarkkinointiin. Osallistujien tietoja käytetään ainoastaan kilpailun arvonnan suorittamiseen ja voittajan yhteystietoja palkinnon toimittamiseen.

Kalevala Korun Instagramissa järjestämä kilpailu on Kalevala Koru Oy:n järjestämä eikä Instagram ole missään tekemisissä kilpailun järjestämisen kanssa hallinnollisesti, sponsoroimalla, suosittelemalla tai millään muulla tavalla. Osallistumalla kilpailuun osallistuja hyväksyy tällä sivulla ja Instagramissa kerrotut yleiset ja kilpailukohtaiset säännöt ja ehdot sekä hyväksyy sen, ettei Instagramilla ole laillista tai muutakaan yhteyttä kilpailuun.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.