Kirsti Doukas


Kultaseppä, taiteen maisteri Kirsti Doukas on Kalevala Korun muotoilujohtaja ja yksi Suomen tunnetuimmista korumuotoilijoista. Hän on suunnitellut lukuisia yritysten yksityiseen käyttöön tarkoitettuja mallistoja, mutta suomalaiset tuntevat hänet ennen muuta upeista korusarjoista, kuten Vanamo, Lähde, Naisen ääni ja Pohjantähti.

Kirsti Doukas suunnitteli ensin hienostuneita hopeakorumallistoja Kalevala Korun tytäryritykselle, Kaunis Korulle. 2000-luvun vaihteessa yhdistettiin Kaunis Koru Kalevala Koruun. Jo syntyneet muotoilulinjaukset siirtyivät Kirsti Doukasin mukana Kalevala Korun mallistoihin.

Kirsti Doukasin suunnittelutyö perustuu hyvin perusteelliseen taustatyöhön, käytettävyyteen sekä kauniisiin, linjakkaisiin muotoihin. Hänen tuotantonsa on ollut esillä merkittävimmillä alan messuilla Skandinaviassa, Saksassa, Sveitsissä ja Japanissa. Hänen tuotannossaan on moderni, rohkea ote sekä selkeä ja yksityiskohdiltaan hiottu muotoilu.

Suomen Kultaseppien Liitto ry. myönsi hänelle ”Vuoden kultaseppä” -nimityksen vuonna 1999. Lisäksi hän vastaanotti arvostetun vuoden 2006 muotoilun valtionpalkinnon huomattavista ansioistaan korumuotoilun alalla.

! Käytät vanhaa selainta jota sivustomme ei tue. Päivittämällä selaimesi varmistat sivuston toimivuuden ja turvallisuuden.
Maksu- ja toimitustavat

Maksu- ja toimitus

Verkkopankit, luottokortit ja Klarna-lasku. Nopea toimitus Postin pakettiautomaattiin tai kotiovelle, R-Kioskille tai myymäläämme.

LUE LISÄÄ » 

Verkkokaupan asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelumme palvelee arkisin klo 10–16.

verkkokauppa[a]kalevalakoru.fi
0207 611 311 (mpm/pvm)

LÄHETÄ VIESTI »

Huoltopalvelu

Korujen hoito ja huolto

Tarjoamme hoito-ohjeita ja huoltoa valmistamillemme koruille.

LUE LISÄÄ »